עבור לתוכן

היגור למדינה אחרת

Featured Replies

• תגובות 72
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרירין, אם לא תשקיע כסף באנשי מקצוע איכותיים מצבך רק ילך ויחמיר. אתה צריך להבין שדירה זה בסך הכל קירות בטון ויש כל כך הרבה דברים בחיים שאתה מפספס בגלל האובססיה להפוך לבעל דירה בלי משכנתא. תענה בכנות על השאלה מה תעשה אחרי שתקנה דירה בלי משכנתא בגיל 50 בחור נידח בפריפריה.

תקרא על טיפול סרוגייט. תעשה מחקר באינטרנט. לדעתי אתה מקרה קלאסי לטיפול כזה.

פורסם

levae the kririn alone !!!

נערך על-ידי Second Edition

פורסם

:hofer:

טוב, מה עם פותח הנושא? עדיין רוצה להגר?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
:hofer:

טוב, מה עם פותח הנושא? עדיין רוצה להגר?

להגר?

הוציאו לי את החשק לחיות

פורסם

לא נורא, ככה הם החיים פה בעמק הבכא.

פורסם

אני לא מכיר פה אף אחד אישית, אבל באמת שלקחתם את זה רחוק.

גם אם כל העלילות קרירין שלכם נכונות זה לא אומר שאתם צריכים ככה לדבר אליו.

וגם אם השאיפות שלו לעבור לגור בתאילנד לחלקכם נשמעות בזויות, זה לא אומר שיש לכם זכות לגרום לו להרגיש רע.

בחייאת ראבק, אנחנו גרים בעולם (ובמדינה בפרט) שהמחירים רק עולים, החזון לשלום רק הולך ומתרחק, כל יום יש רצח פה דקירה שם ורק מקווים שזה לא עוד קשיש שנפל קורבן לאיזה ילד ערס ואתם עם כל המצב סרחה הזה באים ומנפצים את החלום לבחור שסך הכל רוצה למצוא את הפינה השקטה שלו בעולם הזה.

עוד לא ראיתי שהוא קילל אותכם או אמר לכם משהו מעליב אלה סך הכל סיפר על תכניותיו לחיים ואתם קטלתם אותו על כלום.

אני באמת לא מבין למה אתם גם פוסלים אותו בגלל שהוא החליט שהוא אוהב לשחק במשחקי מחשב וכי הוא מעדיף לבלות את זמנו הפנוי מול המחשב מאשר ללכת לאיזה פאב או למצוא חברה. כאילו, מי שהולך לפאבים/ברים ומתנהג כמו איזה אמן פיתוי ומנסה למצוא זיון אז הוא האדם הנורמטיבי בחברה שלנו?...עכשיו אני מבין למה אומרים שהחינוך בארצנו כשל..

פורסם

משהו קטן בנוגע לקרירין שאני חייב להוריד מהלב.

לא משנה מה קרה בעבר, אין לך על מה להתבעס על מה שיכלת לעשות ולא עשית.

תסתכל קדימה, ב 400K אתה קונה דירה נחמדה בפריפריה.

אם תקח משכנתה לאזור ה 600K-700K תוכל להגיע למקום יותר טוב.

זהו, אין לך יותר ממה להתבעס.

פורסם

xen:

המשתמש 'קרירין' הוא כיום המשתמש 'STONE COLD' ששינה את הניק שלו, והוא אינו פותח הדיון. בנושא קרירין היו כבר הרבה דיונים שאינם קשורים לפותח הת'ראד, ולכן אני חושב שאתה מערבב פה שני דברים שונים. אני מציע לך לשוטט יותר בדיונים ישנים (שנים אחורנית) של קרירין בכדי להבין את העניין.

פורסם

כן , אבל בלי קשר למה שקרה בעבר כל הדיון הזה נראה כמו עליהום על קרירין . (מעניין אם בגלל זה הוא שינה את הניק)

פורסם
xen:

המשתמש 'קרירין' הוא כיום המשתמש 'STONE COLD' ששינה את הניק שלו, והוא אינו פותח הדיון. בנושא קרירין היו כבר הרבה דיונים שאינם קשורים לפותח הת'ראד, ולכן אני חושב שאתה מערבב פה שני דברים שונים. אני מציע לך לשוטט יותר בדיונים ישנים (שנים אחורנית) של קרירין בכדי להבין את העניין.

כן הבנתי שסטון קולד זה קרירין ודיברתי רק עליו ולא על פותח הדיון.

לפותח הדיון אין הרבה מה להוסיף שכבר אמור פה, קודם שיסיים צבא במידה כזו או אחרת ורק אז יחשוב לאיזה כיוון הוא לוקח את החיים שלו.

כרגע כנער בן 16 מחשבותיו על הגירה ושינוי בחיים יכולים רק להסיט אותו מהדברים הבאמת חשובים לגילו, שהם בגרויות ופורנו :cheesy:

פורסם

העניין עם קרירין הוא אקוטי וכרוני, והתחיל לפני יותר מדי שנים (לא הייתי פה). אני שב וממליץ לך לעיין בדיונים האינסופיים בעניינו.

פורסם
  • מחבר
כן הבנתי שסטון קולד זה קרירין ודיברתי רק עליו ולא על פותח הדיון.

לפותח הדיון אין הרבה מה להוסיף שכבר אמור פה, קודם שיסיים צבא במידה כזו או אחרת ורק אז יחשוב לאיזה כיוון הוא לוקח את החיים שלו.

כרגע כנער בן 16 מחשבותיו על הגירה ושינוי בחיים יכולים רק להסיט אותו מהדברים הבאמת חשובים לגילו, שהם בגרויות ופורנו :cheesy:

כן, וויתרתי על המחשבות האלה לטובת הפורנו, תודה שהחזרת אותי לתלם Xen ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים