עבור לתוכן

היגור למדינה אחרת

Featured Replies

פורסם

בגלל זה הרצון להגר

כל דבר פה יקר ,אפילו לחמניה עולה פה כמו ארוחת צהרים בתאילנד

מה קשור? בדקת כמה מרוויחים בתאילנד ההשוואה צריכה להיות של כח קנייה (כמה שעות צריכים לעבוד בשביל לקנות דברים)

purchasing power parity

http://en.wikipedia.org/wiki/Purchasing_power_parity

עוד מדד אהוב להשוואה

http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Mac_Index

אנשים שוכחים שלטייל ולחיות זה לא אותו דבר כי הם מבזבזים כסף שהרוויחו בבית

אני לא נגד שום דבר לך עם הלב, ותזכור שבתאילנד אם אתה מתחתן עם תאילנדית וקונה בית הוא רשום על שמה,

בהצלחה בכל מה שתעשה

• תגובות 72
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אני כבר עושה בישראל ?

הסדר יום שלי הולך ככה

מחרבן

עובד

גולש במחשב

הולך לישון

וזה לא ישתנה כל עוד אני בישראל והמחירים עולים כל הזמן

קרירין אם אתה מגיש מועמדות, אני ראשון הממליצים שלך. :xyxthumbs:

http://applicants.mars-one.com/

פורסם

קרירין , בתכלס זה לא קשור לכסף , כי כל מי שראה כמה מההודעות הקודמות שלך יודע שאתה לא מסכן כלכלית כמו שאתה אוהב להציג את עצמך , יש לך חסכונות מכובדים....

פורסם

מה אני כבר עושה בישראל ?

הסדר יום שלי הולך ככה

מחרבן

עובד

גולש במחשב

הולך לישון

וזה לא ישתנה כל עוד אני בישראל והמחירים עולים כל הזמן

זה לא ישתנה עד שתפתח תחביבים ותרכוש מקצוע שיאפשר לך להתפרנס בכבוד. בגלל פחד חסר הגיון ממשכנתא צנועה נשארת קירח מכאן ומכאן. מצד אחד מחירי הנדל"ן המשיכו לעלות ודירה שיכלת לרכוש במשכנתא סבירה לפני 3-4 שנים נמצאת מחוץ להישג ידך בשנת 2013. מצד שני נשארת בלי בת זוג, בלי תחביבים, בלי עיסוקים כי כל מה שעשית אחרי הצבא היה לעבוד, לחרבן, לישון ולהחביא את הכסף בתוכנית חסכון בבנק. דרך אגב החסכונות שלך נשחקים כי הריבית נמוכה מאוד. כל מה שאמרו לך לפני 5-6 שנים התגשם. מילה במילה. אתה עדיין יכול לשפר את מצבך אם תשקיע כסף באנשי מקצוע טובים וטיפול סרוגייט. אם תחכה עוד 3-4 שנים אתה שרוף. גמור. טוטאל לוסט.

פורסם

איך כל דיון שקרירין מגיב בו הופך להיות דיון על קרירין?

פורסם

כי קרירין הוא נושא שנוי במחלוקת ;)

פורסם

איך כל דיון שקרירין מגיב בו הופך להיות דיון על קרירין?

כי הוא מנסה לסחוט דמעות ולמשוך תשומת לב.

פורסם

לא למעשה שיחקתי בזלדה SS באמולטור ,לא ידעתי שמדברים אלי פה עוד הפעם

אני בתקופה עם הרבה מאוד עבודה ,ככה שאין לי זמן לרחם על עצמי

אבל עם זה עושה טוב לאנשים ,זה כבר העניין שלהם

בנוגע לדירות ,עם היתי לוקח אז משכנתה ,עדין היה לי שנים לשלם לבנק ,עדין לא היתי גר בה כדי לשלם לבנק מהשכירות

אז נכון שהיה נישאר לי הרבה פחות לשלם ,לאומת עם היתי קונה היום

אבל זה הרע במיעוטו

מה גם בגלל שאני לבד ,מספיק פציעה ברמה בינונית (אני עובד פיזית) ,ואני בסכנה לאחר בתשלומים ,ואז הדרך לזה שהבנק יקח לי את הדירה קצרה

אני אולי יקנה דירה בצפון ,שיהיה לי

אבל בלי משכנתה ,מקסימום הלוואה קטנה מהמישפחה ,ואני יקרע את התחת לשלם מהר

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתבזבז בעבודה פיזית, לפי התמונה אתה יכול בקלות להיכנס לאיזה תכנית דרמה בערוץ 10.. יש לך סקס אפיל של הריסון פורד..

פורסם
מה קשור? בדקת כמה מרוויחים בתאילנד ההשוואה צריכה להיות של כח קנייה (כמה שעות צריכים לעבוד בשביל לקנות דברים)

לא רלוונטי בכלל עם אתה מביא כסף מ"הבית"

כמו שהצרפתים הביאו יורו לקנות פה בתים

אני לא מבין מה אתה מתבזבז בעבודה פיזית, לפי התמונה אתה יכול בקלות להיכנס לאיזה תכנית דרמה בערוץ 10.. יש לך סקס אפיל של הריסון פורד..

פורסם

תברח מפה, שמע לי. לך ללמוד בחו"ל תלמד שפה תלמד אנגלית. עם תואר קקה באוניברסיטת זיבי לא תגיע רחוק מפה.

לעומת זאת ברגע שתלמד בחו"ל יפתחו לך אופציות רבות..

ואיפה אדוני חי? ואיפה אדוני סיים את התואר? האם אדוני ידע שלחלק ממוסדות הלימוד בישראל נחשבים למצוינים ברמה עולמית?

כנראה שאדוני לא יודע את זה כי אדוני ש-מ-ו-ק.

פותח הדיון: לפני שתעבור תהליך "היגור" תלמד עברית נכונה.

קרירין: עצוב. יש דיון מלפני עשר שנים ושם כבר ניבאו איפה תהיה. אני לא יודע למה אתה לא מתקדם. אני מכיר אנשים שהחלו לעסוק בגינון הרבה אחריך והצליחו לגדול עד לכדי עסק לא רע תוך כדי עשית תארים..

פורסם

אין לך מה לפזר טיפים לקרירין, מדובר בעצלנות כרונית שמתבטאת ברצון עז לגור עם ההורים (כנראה חשש מעצמאות) בתוספת שאפתנות אפסית, שמתרצת עצמה על ידי "יוקר המחיה האדיר בישראל" , "מחירי הדיור האדירים" וה"נשים הישראליות הסנוביות"

פורסם

קרירין , אמרת שנשים ישראליות לא שמות עליך זין. השאלה היא האם חשבת למה הן לא שמות עליך זין ?

אם אתה שמן - תעשה דיאטה

אם אתה ממורמר מהחיים - לך לפסיכולוג

אם בגלל שאתה גר עם ההורים - תנסה למצוא דירה עם שותפים

אם בגלל שאתה לא מעניין - תתחיל להתעניין בעוד דברים חוץ מעבודה משחקים ומחשבים.

החיים שלך בידיים שלך , אתה יכול להמשיך לשבת ולבכות כל היום על מר גורלך או שאתה יכול להזיז את התחת ולהתחיל לעשות משהו עם עצמך

פורסם

בעוד שבחור כמעט בן 40 שעדיין גר עם ההורים בהחלט מדליק נורה אדומה אינני חושב שזה מה שפוסל על הסף.

אני בן 25 וחזרתי לא ממזמן לגור עם ההורים (יש לנו בית גדול) ואני מביא בחורות הביתה והכל סבבה. ותאכלס אינני רואה סיבה לעזוב.

הבית של ההורים מאוד גדול, להשכיר דירה סתם שורף כסף, לקנות דירה אינני מעוניין כרגע (מסיבות שלא אפרט)

אני עוזר במטלות הבית ועוזר בלשלם מיסים, אני חושב שבשלב מסויים אפילו אתמסד בבית של ההורים.

הבעיה של קרירין היא משהו פסיכולוגי. יש מעטים מאוד שמזדקנים לבד בגלל חוסר יכולת למצוא בת זוג. לרוב, זה פשוט חוסר רצון.

פורסם

למרות שאינני מכיר את קרירין במציאות ואיני יודע איך הוא נראה ואיך הוא מתנהל אני חושב שהבעיה שלו היא כנראה הסטנדרטים.

יכול להיות שאתה מחפש בחורה מושלמת או קרובה למושלמת וזה מה שמגביל אותך.

תנמיך קצת את הסטנדרטים , תמצא מישהי שנראית יחסית טוב עם לב טוב ותבנה את החיים שלך. ההורים שלך לא יחיו לנצח והגיע הזמן שתסתדר לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים