עבור לתוכן

איך אני גורם לעידכון של האייפון לקחת מקום מכונן שהוא לא C ?

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב

אני כבר תקופה ארוכה על כמות מקום קטנה בדיסק הקשיח בכונן C

ואין לי ממש מה למחוק מהכונן הזה הוא ברובו התקנה של הווינדוס

אני לא מכיר שיטה לשנות את גודל המחיצות בלי לפרמט וכרגע אני תקוע עם כמות זעומה של מקום בכונן C

עכשיו הבעיה שהאייפון רוצה להתעדכן וכל פעם שהוא עושה את זה הוא נתקע כי כבר אין מקום..

הסרתי את הITUNES והתקנתי אותו על כונן אחר ועדיין הוא בוחר להוריד מ C ..

מה אפשר לעשות כדי לא להתקע באמצע העדכון ככה?!

הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה

תודה מראש

פורסם

א. אין שום קשר בין disk format לבין שינויים בטבלת המחיצות. תעלה תצלום מסך של disk management אצלך.

ב. יש מליון ואחת שיטות לבדוק צריכת נפח של איחסון. אתה יכול, למשל, לבדוק עם TreeSize מה תופס אצלך כמה.

ג. אתה יכול להגדיר משתני מערכת הפעלה כך שיבצעו כתיבה למיקום אחר, במידה וזאת הבעיה שציינת עם iTunes.

פורסם

א. אין שום קשר בין disk format לבין שינויים בטבלת המחיצות. תעלה תצלום מסך של disk management אצלך.

ב. יש מליון ואחת שיטות לבדוק צריכת נפח של איחסון. אתה יכול, למשל, לבדוק עם TreeSize מה תופס אצלך כמה.

ג. אתה יכול להגדיר משתני מערכת הפעלה כך שיבצעו כתיבה למיקום אחר, במידה וזאת הבעיה שציינת עם iTunes.

מתעלק

איך עושים את אפשרות ג?

פורסם

יש תוכנה בשם junction (צומת) אתה יכול להצליב בין שתי תיקיות במחשב, וכל מה שיישמר לאחת, יאוחסן באחרת, ויווצרו קיצורי דרך במקום קבצים.

זה מה שאני עשיתי..

כי הגיבויים האלה זה משהו מטמטם, בעיקר על SSD.

מדריך (פורום אחר): http://www.iphones.co.il/forum/thread194567.html

פורסם

מדובר על משתנים שהם ברמת מערכת ההפעלה, משתני סביבה.

למשל:

set | findstr /r TEMP
TEMP=C:\Users\MULTIC~1\AppData\Local\Temp

set | findstr /r TMP
TMP=C:\Users\MULTIC~1\AppData\Local\Temp

symbolic link/junction ניתן לבצע בNTFS גם בלי תוכנות צד ג' (התוכנה נכשתבה בזמנו שהיה צורך לברכוש מוצר נוסף). מדובר על פיצ'ר של מערכת הקבצים ומערכת ההפעלה כבר יותר מעשר שנים.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc753194%28v=ws.10%29.aspx

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים