עבור לתוכן

כונן חיצוני "נעלם" כשהמחשב לא בשימוש

Featured Replies

פורסם

טוב אז מבחינתי כל מה שנותר להציע זה - תנסה להשתמש בכבל USB אחר, במידה וזה לא עוזר..אז נגמרו לי האפשרויות.

תדאג לגבות את המידע שלך עליו למקרה שהוא גוסס.

פורסם

אנא הרשו לי להתערב?

מניסיוני הארוך עם HDD המחוברים דרך USB.

אני הגעתי למסקנה שכניסת USB היא ממש לא אמינה כשזה נוגע ל HDD! - (לרכיבים כגון מדפסת מקלדת וכו הכניסה הזו מצויינת!) (אבל ל HDD ממש לא!)

הסיבה שהכונן מתנתק\כבה\נרדם\נתקע וכו... יכולה להיות בגלל כל מיני גורמים , אחת מהם היא ההתחממות של הרכיב, אחת אחרת היא ההתחממות של חיבור ה USB,

ויש עוד.... -

לפעמים אפילו הייתה לי הרגשה שזה הממשק בין החומרה לתוכנה שיצרו בWIN7 (כי בהשוואות שעשיתי על WIN XP חוויתי הרבה פחות בעיות)

ולהוכחה:

חבר את הHDD החיצוני ישירות לחיבור ה SATA ותראה איך לעולם הוא לא יעשה בעיות!

אני אישית שהפכתי נואשת מהנושא הזה, פשוט החלקתי החוצה ממארז המחשב כבל אחד לSATA POWER וכבל שני מהלוח ל SATA DATA, ובכל פעם שאני מעוניינת לעבוד עם HDD, אני פשוט מחברת דרך הSATA, ומדליקה את המחשב (ובסיום פשוט מכבה שוב ומנתקת!)

זו הפעולה הכי אמינה שמצאתי לעבודה של HDD בחיבור USB.

הסיבה שאני עובדת כך היא בגלל כל מיני ERRORS שקבלתי בגלל סיבות מעצבנות כגון BAD SECTORS שנגרמו כי ההעברה של הDATA לא הסתיימה והכונן נותק.

אז בכל פעם שהייתי מחברת דרך הUSB הייתי מקבלת שיש בעיה וWIN צריך לסרוק ולתקן (וכונן של 1TB היה שורף לי חצי שעה רק על הסריקות והתיקונים האלו) אז לפי דעתי.... (אין כמו SATA!)

נערך על-ידי 1stcowgirl

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים