עבור לתוכן

חיבור טלויזיה LCD למגבר סטריאו ישן עם ממיר אודיו דיגיטלי לאנלוגי

Featured Replies

פורסם

שלום רב

חיברתי את הטלויזיה אשר יציאת האודיו היחידה שלה היא אופטית, עם כבל אופטי לממיר דיגיטלי לאנלוגי, וממנו עם כבל RCA רגיל למגבר סטריאו.

התוצאה שמתקבלת היא שרק אם אני מגביר את הווליום במגבר מאוד גבוה אני שומע משהו, וגם אז עם הרבה רעש סטטי ככה שהפתרון הוא די גרוע...

האם למישהו יש נסיון דומה ?

האם זה יכול להיות עניין של הגדרה בטלויזיה ? ניסיתי לשחק עם זה כמה שאפשר וזה לא ממש עזר...

אנא עזרתכם !

פורסם

המגבר מתנהג בסדר כשאתה מחבר אותו למקור אחר (DVD נניח)? ה-DAC מתנהג בסדר כשאתה מחבר אותו למערכת אחרת (רמקולי מחשב פושטים, נניח)?

פורסם
  • מחבר

המגבר בסדר גמור, מחבר אליו את כל שאר המכשירים (פטיפון, נגן דיסקים ואייפוד) בהצלחה.

את הממיר מדיגטלי לאנלוגי כבר החלפתי פעם אחת בחנות, כך שאני מאמין שזו כנראה לא הבעיה.

אני חושד שאולי זו איזו הגדרה בטלויזיה (LG) שאולי פספסתי.

כמובן שמה שאני מנסה להשיג זה לחבר את האודיו בין הטלויזיה למגבר סטריאו כדי לשמוע דרכו ולא דרך הטלויזיה שהרמקולים שלה די מוגבלים...

הבעיה שבטלויזיה יש יציאת אודיו אחת בלבד והיא מסוג אופטי (דיגיטלי) ולכן אני משתמש בממיר מדיגיטלי לאנלוגי.

רוב הטלויזיות החדשות הם כאלה בימינו, אז הנחתי שיש עוד אנשים שאולי נתקלו בבעיה...

פורסם

נסה לחבר את הטלויזיה לכניסה הדיגיטלית בכרטיס הקול שלך - או כל מערכת אחרת שמקבלת כניסה כזו - על מנת לבדוק האם מקור הסוגיה הוא בטלויזיה.

פורסם

או לחבר את היציאה האופטית של המחשב ל-DAC ולוודא שהכרטיס קול מוציא באופטי אך ורק סטריאו (PCM) ואז לבדוק מה שומעים מהמגבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים