עבור לתוכן

נשאר להחליט על זיכרון, ושאלה קטנה על הכונן.

Featured Replies

פורסם

נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן.

אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה.

קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה?

הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי?

בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?

פורסם

נראה לי ACTIMA X52 תיהיה בחירה יותר טובה. או ASUS X52 החדש.

שמתם לב שכבר יותר משנה שוק הסי די רומים תקוע על X50-X56 כשX56 זה גם לא ממש נפוץ.....?

פורסם
  • מחבר

נראה לי ACTIMA X52 תיהיה בחירה יותר טובה. או ASUS X52 החדש.

שמתם לב שכבר יותר משנה שוק הסי די רומים תקוע על X50-X56 כשX56 זה גם לא ממש נפוץ.....?

אולי בגלל הכניסה של הDVD? לא יודע.

קראתי את הביקורת, האקטימה קצת רועש.

אני לא עד כדי דך קטנוני, אבל אם אפשר לקבל יותר טוב, למה לא?

פורסם

אם אתה מתקשה לדעת איזה גרסא של actima תקבל (יש גרסאות נוראיות שמעתי) אז תלך על כונן אחר.

אסוס או Aopen לא רעים דרך אגב, לי יש את הaopen, הוא זול וחוץ מspeeddown קצת ארוך אין לו בעיות.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתקשה לדעת איזה גרסא של actima תקבל (יש גרסאות נוראיות שמעתי) אז תלך על כונן אחר.

אסוס או Aopen לא רעים דרך אגב, לי יש את הaopen, הוא זול וחוץ מspeeddown קצת ארוך אין לו בעיות.

spindown, אין לי בעיה עם זה, ואגב מה שעוד הפריע לי בכל הצורבים ורק בסמסונג לא היה קיים, זה הצליל הגובה הזה שהם משמיעים כשהתקליטור "רץ" בפול ספיד, ולפי הביקורת רק בסמסונג לא היה את זה.

בaopen זה קיים?

פורסם
  • מחבר

עזבו את הכונן.

הבעיה היא החברה של הזיכרון.

אני עכשיו באמצע ההזמנה ואני צריך להוסיף את הזיכרון.

יעזור אם תענו לי כמה שיותר מהר.

איזו חברה?

פורסם

spindown, אין לי בעיה עם זה, ואגב מה שעוד הפריע לי בכל הצורבים ורק בסמסונג לא היה קיים, זה הצליל הגובה הזה שהם משמיעים כשהתקליטור "רץ" בפול ספיד, ולפי הביקורת רק בסמסונג לא היה את זה.

בaopen זה קיים?

יש לי צורב שלהם, ואני חייב לומר שהופתעתי לטובה! :D

לא שמעתי שום רעש מהצורב, הוא שקט גם שהוא רץ "בפול ספיד",

ועוד ייתרון שיש לו זהו מחירו הזול, בנתיים הוא לא דפק לי אף מדיה, ה-JustLink עובד מעולה.

את המבחן הקטן שערכתי לו תוכל לראות בתמונה שצירפתי, ממליץ בחום.

Aopen2440.JPG

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

סגרתי על הכונן, אני צריך להחליט על החברה של הזיכרון.

או Samsung או Kinmax, דחוף!

פורסם

Kingmax, הוא הגיע למהירות של 200 FSB, לא זוכר איפה ראיתי את ההשוואה, ה-Crucial הגיע ל-199.

דרך-אגב, אתה הולך על הלוח של Epox עם ה-KT333?

פורסם
  • מחבר

Kingmax, הוא הגיע למהירות של 200 FSB, לא זוכר איפה ראיתי את ההשוואה, ה-Crucial הגיע ל-199.

דרך-אגב, אתה הולך על הלוח של Epox עם ה-KT333?

הייתי לוקח CRUCIAL בכיף, אבל תבין שהוא עדיין לא למכירה.

תגידו לי איזו מהחברות KINGMAX או SAMSUNG. אני טס עוד כמה שעות, זה דחוף!

וכן, אני לוקח את ה8K3A.

פורסם

האקטימה 50 לא להיתקרב!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

תפסיקו כבר עם הכונן קיבינימאט.

חברת זיכרון.

פורסם

אמרתי Kingmax, לא שמת לב?

נסיעה נעימה, ותגיד לי איך הלוח אחרי שתחזור.....

פורסם
  • מחבר

אמרתי Kingmax, לא שמת לב?

נסיעה נעימה, ותגיד לי איך הלוח אחרי שתחזור.....

אהה.. אוקיי, רק תזכיר לי כשאני יחזור בקשר לאפוקס, אני בטח ישכח.

פורסם

אני דווקא קראתי הרבה התרשמויות לטובה בפורומים של ארה"ב על samsung שהגיע לסביבות ה-190 במקסימום הגדרות זיכרון....

אבל גם על ה-kingmax קראתי דברים טובים, כך שאיך שלא יהיה אתה לא תיפול רע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים