עבור לתוכן

מצלמה דיגיטלית, צריך מידע והמלצה

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק קובע את טיב המצלמה? המגה פיקסלים? מה נחשב ל-MP סטנדרטי? איזה חברות מומלצות?

ואפשר את דעתכם לגבי המצלמות הבאות שנראות ששוות משהו (לי כמובן, אבל שוב, אני לא ממש מבין בתחום ;) )

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1432401

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1748926

מהשוואה קטנה שעשיתי הייתי הולך על זאת של אולימפיוס, המחיר שלה די זול יחסית לאתרים אחרים בהם חפשתי. אתם מוזמנים להציע מצלמות אחרות כמובן, מומלץ דקות אם יש.

אהה, ואם לא הבנתם, אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כלומר כ-900 שקל +-, לא 2000, אני לא צריך מצלמה סופר מקצועית :)

תודה מראש על העזרה :P

פורסם

בפעם המי יודע כמה... ::)

זו המומלצת בתקציב נמוך:

Canon PowerShot A60

אני ממליץ לך כמו כן לרכוש כרטיס זיכרון למצלמה:

¤ 189

ואם יתאפשר גם רבעיית סוללות AA נטענות (+מטען): [מטען מהיר, לבחירתך ע"פ התקציב, מומלץ מחברת GP]

מבחר מטענים

פורסם
  • מחבר

הממממ...

לא עוזר לי במיוחד.

אפשר לקבל את דעתך על המצלמות שציינתי?

ועוד שאלה, האם המחירים בהונג-קונג זולים יותר בהרבה מאלו של הארץ? אם כן, מומלץ לקנות שם?

פורסם

המצלמה של אולימפוס שנתת יותר טובה מהHP זה בטוח.

המצלמה היא דיגיטלית פשוטה, ללא הרבה מאפיינים שישפרו את איכות התמונות שתצלם איתה.

כמו מצלמת פילים רגילה (רק דיגיטלית), אין הרבה אפשרויות...

ההמלצה שלי היא לקחת את ה"חבילה" שהצעתי, אמנם היא יקרה יותר טיפה - אך היא תתן לך תמורה רבה יותר לכסף שמשקיעים במצלמה דיגיטלית ראשונה.

אם תואיל להריץ search.gif בפורום תחת הערך "A60" תמצא מידע נוסף וחוות דעת של משתמשים נוספים.

;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הרצתי חיפוש ואכן התוצאות די הלהיבו אותי. אני מאמין שאני אכן אקנה את המצלמה הזאת. לגבי כרטיס הזיכרון וסוללות נטענות, את זה אני אקנה יותר מאוחר (משכורת חייל, לא נשאר לי הרבה כסף מכל האלפים שאני מקבל :( ). אני מאמין שאני אוכל להסתדר חודש-חודשיים בלי הרחבת הזיכרון.

ורק דבר אחרון, אתה יודע אולי במקרה איך המחירים בהונג-קונג? אני מכיר משהו שנסע לשם וחוזר בקרוב. אם המחיר זניח, האתר הזה שציינת אמין?

עזרת לי מאד, תודה רבה ;)

פורסם

המחירים אולי ב-200 ש"ח פחות, אך תצטרך לשלם מע"מ מילא...

כמו כן אתה מקבל אחריות בארץ.

- תקנה רק סוללות אם כבר...אחרת תצטרך לקנות 4 סוללות כל פעם [לא משתלם..]

פורסם

מישהו קנה לי את ה-A70 + כרטיס זכרון 128 מגה בהונג קונג וזה יצא 1300 או 1400 (לא זוכר כבר...), זה היה בתקופה שה-A70 עלתה בארץ בסביבות ה-2000 (שים לב שבמחיר של הונג-קונג כלול גם כרטיס זכרון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים