עבור לתוכן

Sapphire 7770 מראה נתונים מוזרים בAIDA64

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7770(גרסא רגילה). הכל פועל ללא תקלות נראות לעין, אבל ההתנהגות שלו מוזרה: בAIDA64 מופיע שמהירות השעון של המעבד שלו עומדת על 300 וה"אוריגינל"(?) על 1000. אני מבין את משמעות הסטייה בין הנתונים כאשר מדובר בזכרון(300*4 במקרה של הכרטיס הזה) , אבל לא ברורה לי המשמעות של זה לגבי GPU. האם זה נורמלי?

דבר שני, כאשר אני משחק(company of heroes על דיטייל גבוה) הטמפרטורה ומהירות המאוורר לא משתנים בכלל. הטמ' תמיד בסביבות 25 מעלות, שזה כמובן קר מאד, ומהירות המאוורר עומדת על 30 אחוז מיכולתו(כך לפי התוכנה). לא יכול להביע הערכה אובייקטיבית לגבי הביצועים כי המחשב הקודם שלי היה ענתיקה יוצאת דופן שבקושי הריצה את המחשב הזה.

מאד מוזר כל העסק הזה, מישהו יכול להסביר לי? צירפתי תמונה

פורסם

כן זה פאק במשחק מבחינת הגדרות שאין לך בתפריט הרגיל, גם אני חטפתי קריזות.

תוודא שזה הכי מעודכן.

תעשה קיצור דרך לקובץ COH.exe ותרשום שם -novsync

לדוגמא

C:\Games\Company of Heroes Gold\RelicCOH.exe -novsync

ואז זה יפתור לך את הבעיה

ואתה יכול גם למחוק את הקבצי סרטים של ההתחלה או פשוט לרשום -nomovies

7770 אמור להפעיל את המשחק הזה חלק נראה לי.

פורסם
  • מחבר

אחי אני חייב להגיד שאני לא יודע על מה אתה מדבר...אני מדבר על הנתונים של כרטיס המסך, לא על המשחק.

פורסם

קצת לא הבנתי מה מוזר במצב מנוחה בו כרטיס המסך פועל בתדר של 300 מגה-הרץ כדי לחסוך בחשמל

פורסם

גם הערכה סובייקטיבית טובה. COH אמור לעבוד חלק על מקסימום עם הכרטיס הזה. אתה יכול להעריך לבד אם זה עובד חלק או לא. לא צריך להיות גאון הדור.

תשחק רבע שעה ומיד אחרי זה תבדוק טמפ' דרך ה Catalyst Center או GPUZ. (תשאיר אותם פתוחים ברקע)

(ולא AIDA)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים