פורסם 2013 באפריל 2312 שנים שלוםהאם יש ביטוי בסגנון של "this" ב-++C של ארדואינו?ובאותו אופן, גם את הביטוי "base", כדי לפנות לקלאס אבא?תודהcard
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים this זה מובנה בC++ אז כמובן שישbase אני לא מכיר, אבל אם זה גם מובנה אז יש.
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים מחבר מובנה ב-++C..אבל בארדואינו,אם אני בתוך קלאס, ואני רוצה לפנות למתוד שלו,אז כתיבת: this.SomeMethod() לא מתקמפל,ולעומת זאת כתיבת: SomeMethod() כן מתקמפל..אולי זה לא המילה this אלא משהו אחר?
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים מחבר באתי לענות מהי השגיאה,אבל אז ראיתי את זה:למה נקודה?זה אמור להיות this->SomeMethod()אופסאתה צודק מאד!!שיניתי ל-חץ, והתקמפל יופי..תודהמשהו קטן אבל חשוב:אני משתמש בד"כ ב-References, במקום ב-Pointers.האם יש אפשרות לקרוא ל-this בלי <- אלא עם נקודה או משהו כלשהו של References?(רק לשם העקביות)
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים לא מומלץ.כמובן שאתה יכול לכתוב:*this.ואז אם ממש בא לך, להגדיר:#define *this this
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים תזכור שקוד אמור להיכתב כך שבני אדם יוכלו לקרוא את זה - רק אח"כ בשביל שמכונות יוכלו להריץ את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.