עבור לתוכן

כדאי לקנות Logitech Z906 - משחקים, סרטים מוזיקה? [נקנו מיקרולאב סולו]

Featured Replies

פורסם

עריכה: קניתי Microlab Solo 7c

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שיתנו לי חווייה משופרת על ה Altec Lansing ATP3 שלי במשחקים,סרטים ומוזיקה.

זה לא אמור להיות משהו שקשה לעשות.

תקציב: 2000

אם כבר אני קונה, אז חשבתי לשפר כבר את ה-immersiveness של המשחקים והסרטים שלי עם מערכת סראונד.

השאלה היא האם סראונד נותן חוויה מספיק טובה או שבכלל יהיה לי יותר נוח עם רמקולים 2.0-1 כמו Microlab SOLO 6C?

בכלל מומלץ לקנות Z906?

יש אלטרנטיבה יותר איכותית לסראונד או יותר כדאית?

תודה לכולם

פורסם

בנוגע לסראונד, יש היבט שהוא מעבר לסאונד: פרקטיות.

כשהיו לי חמישה רמקולים בחדר, כל עניין הכבלים ממש שיגע אותי. צריך למצוא מקום לתקוע את הרמקולים האחוריים. להעביר אליהם את הכבלים בצורה נורמלית. וכו'. זה מעצבן, זה עושה בלאגן וזה עושה כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

כן, לגמרי לא יהיה פשוט. אני בטוח אצטרך לקנות כבל יותר ארוך ל2 האחוריים.

השאלה אם זה שווה את זה.

אף פעם לא שיחקתי עם 5.1

פורסם

יש לי את המערכת והיא מעולה, באס עוצמתי, איכות צליל טובה, נוחה וקלה להבנה ותפעול.

יש צורך בכיול והתעסקות בסאונד כי בדיפולט שלה הבאס משוגע. ואם אתה מתכנן לתלות אותה על הקיר זה לא הכי חכם כי הפט ט של התליה ממש מטומטם, אתה צריך בורג דו כיווני, תשוטט קצת באינטרנט ותבדוק זאת לעומק. אני משתמש בה עם המחשב ורואה ה-ר-ב-ה סרטים, משחק במחשב ובפס3 ואני ממש מבסוט עליה, גם למוזיקה היא אדירה אבל אם מוזיקה זה העיקר בשבילך לך על 2.1, וכמובן תקנה אותה רק בשביל סאונד היקפי, אל תהיה מהמפגרים שמחברים 4 רמקולים מקדימה.

פורסם
  • מחבר

תודה Amit ,

בקשר לבאס,

אפשר לכוון אותו בנפרד משאר הרמקולים?

אפשר להנמיך אותו עד הסוף, למשל אם אני רוצה לראות סרט בלילה?

פורסם

מבחינתי, 5.1 מהווה שיפור קל על 2.1. כן, זה נחמד כשיורד גשם במשחק ואתה שומע אותו מאחוריך. כן, זה נחמד לשמוע סרט בסראונד.

עבורי זה לא היה שווה את זה. לטעמי עדיף להשקיע בזוג שולחניים איכותיים (Microlab solo לדוגמה). כל אחד וטעמו, כמובן.

פורסם
  • מחבר

כבר אין לי מושג מה לעשות...

אולי אני צריך משהו עם 2 רמקולים רציניים מקדימה וסראונד קצת פחות רציני מסביב?

יש משהו כזה בתקציב?

פורסם

הכיול של המערכת חא מבוצע דרך המערכת לדעתי כי אין לה ממש אפשרטת כיול עש כמה שאני זוכר, זה מתבצע דרך הווינדוס, אז כן.

פורסם

כבר אין לי מושג מה לעשות...

אולי אני צריך משהו עם 2 רמקולים רציניים מקדימה וסראונד קצת פחות רציני מסביב?

יש משהו כזה בתקציב?

בהחלט. זרוק את ה-ATP3 על הערוץ האחורי, כי הוא באמת לא מצדיק השקעה במקרה שלך. את ה-2000 ש"ח תשקיע בhttp://www.audiophile.co.il/products/191445 מחובר לhttp://www.audiophile.co.il/products/187281. ייתכן ועדיף לך דווקא להסתפק באחד מזוגות המיקרולאב המומלצים כאן, כי התקציב שלך הוא באזור האפור בעולם הסטריאו, כזה שבו רמקולי מחשב עשויים עדיין להשתלם יותר. אבל, אם תתאמץ ותשקיע עוד אלפייה, אני בספק רב אם הסולו יהוו תחרות לאותו מגבר כשהוא מחובר לhttp://www.audiophile.co.il/products/171395.

פורסם

הMordaunt האלה בהחלט נראים Mean Buisness למחיר.

פורסם

אכן, רק חבל שהתמחור ביחס למחיר באנגליה לא אידאלי. מצד שני, זה הצליל שחשוב ואם אהבת את מה ששמעת לעומת הצעות מתחרות, קח את זה בלי היסוס בלי להתחשב בתמחור. זו עמדתי.

ה-MS הללו גם מתאימים חשמלית לt-amp ויש להם ביצים לצד עידון ועדינות. שילוב טוב למערכת מרובת יישומים בדגש על יכולת מוסיקלית טובה.

פורסם
  • מחבר

יהיה הבדל רציני באיכות אודיו של מה שהצעת לעומת Microlab solo 7c?

קח בחשבון שאני משתמש בכרטיס קול על הלוח אם והם עולים 1000 שקל.

ושהרמקולים ישבו בקצה של שולחן שרוחבו 2 מטר ואני באמצע.

עריכה:

יש לך קישור עם יותר מידע על המגבר?

לא כתוב שם דגם

פורסם

לא שמעתי את הסולו, אבל קשה לי להאמין שהם מתוכננים ברמה של הפרוג'קט או המורדאונט-שורט. ייתכן אבל שהתוצאה הסופית של הסולו תהיה טובה לא פחות בגלל ענייני תמחור (לא יודע כמה הסולו שווים בחו"ל) ותצורה אינטגרטיבית של מגבר שתוכנן בעבור הרמקול המסוים הזה.

אם יש יתרון למערכת אחת על משנתה, הוא יבוא לידי ביטוי גם עם מקור נחות, אבל ה"דלתא" בין שתי המערכות לא תמוצה עם מקור שכזה. ייתכן שעדיף לשדרג את כרטיס הקול ולקנות סולו מאשר להישאר עם כרטיס הקול הנוכחי ולקנות את מה שהצעתי.

אגב, יש לאומגה אודיו את ה-L7 נדמה לי, שמומלץ כאן מאד. אולי הוא VFM טוב יותר כשהוא מחובר ל-t-amp.

המגבר מבוסס על שבב ייחודי שהושק בעשור הקודם. המגבר הזה בלינק הוא גרסא אחת מיני רבות של חברות שבנו הגברה סביב השבב הזה. מה שנכנס לחנות ההיא הוא איכותי באחריות, אז תנוח דעתך שמדובר במגבר טוב (יש חשיבות עליונה לכל ה"מסביב" שתומך ועוטף את השבב). תנסה לשמוע את הסולו אצל חבר פורום - הם פופולריים למדי אז זה לא יהיה קשה ובמקביל לך לחנות ותבקש הדגמה של מה שהצעתי לך. קח אייפון\אייפוד או מה שזה לא יהיה שאיתו אתה מנייד מוסיקה ושכנראה לא נופל באיכות מכרטיס הקול שלך ותדאג שהוא יהיה מחובר בשתי ההדגמות, עם אותם חומרי השמעה. אל תפספס את המורדאונט-שורט שאולי יגרמו לך להשיל עוד אלפייה, מי יודע. :)

ספר לכולנו מה בסוף נשמע לך יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה Fkl0ster,

לא כלכך אפשרי ללכת לצוד ולחפש איפה אפשר לשמוע את כל המערכות האלה...

אני כנראה אקנה את הסולו ואקווה לטוב.

גם לזה אין לי מקום על השולחן גם ככה.

האופציה של להגדיל את התקציב ב 1000-2000 שקל לא מושכת במיוחד בהתחשב בתמורה שזה יתן.

יום אחד, כשתהיה לי דירה משלי עם סלון גדול, אני אקנה משהו טיפה יותר רציני.

כל עוד שאני שוכר דירות קטנות במרכז, אין ממש טעם.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

קניתי Microlab Solo 7c

אני שומע שיפור קל על פני הרמקולים הקודמים שלי Altec Lansing ATP3

נחמד אבל לא בטוח ששווה את המחיר ששילמתי ואת המקום שהם תופסים...

בגדול אני מרוצה.

בקשר לסראונד, אני אנסה לשים את הישנים בערוץ האחורי, אם אני אסתדר עם הכבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים