עבור לתוכן

ללא חייגן - שיניתי שלוש פעמים את כתובת ה MAC מהראוטר וננעל לי אצל 014

Featured Replies

פורסם

בעיה קצת מורכבת חשבתי אולי מישהו יודע ....

המצב הוא כזה ...נמצא בהוט+014 ללא חייגן

על מנת לקבל אי פי חדש שהייתי צריך.. דרך הראוטר, שיניתי את כתובת ה MAC .. (שמרתי את המקורית אגב)

הכל עבד יפה (קיבלתי אי פי חדש) עד הפעם השלישית שבו המצב נדפק ... לא מתחבר האינטרנט לא כלום , מקבל APIPA 169.254

חבר שלי מבין עניין ולכן יעץ לי קודם כל להתקשר לתשתית הוט ולבקש שיאפסו את המודם ("כנראה שלא יעזור..תנסה בכל זאת") ולבקש מהם שיחברו אותי לצורך הבדיקה לספק אחר וזה בדיוק מה שקרה . המודם\אינטרנט חזר לפעולה תחת ספק אחר (HOTNET) .

משמע ממה שהבנתי מחבר שלי (קרה לו בעבר) האי פי שלי אצל 014 נעול באחת השרתים בגלל שינוי הMAC שבא מפעולה שלי ...

השאלה בגדול היא , כמה זמן בימים ייקח עד שהאי פי שלי ישתחרר ויוכל לחזור לגלוש ב 014 הרגיל שלי ? (כרגע הוט אישרו לי להיות על ספק הוטנט למשך יומיים כי לא ממש מבינים את הבעיה) מה שחבר שלי כן מבין כי מתעסק בזה .

פורסם

פשוט מאוד, תבקש מהוט שיעשו לך Clear Hosts, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

שכחתי להזכיר את זה ... ביקשנו גם את זה :) היא אמרה שהריסט עושה את זה אוטומטית

יכול להיות שלא ? :-X

פורסם

זה אמור לעשות.

לא אמור להיות שום בעייה שתקבל IP של ספק אחר, כי בסה"כ מי שנותן את הIP זה השרת DHCP של הוט והשרת אינו משתנה אלא פשוט הגדרה בDHCP לאיזה פול לשייך אותך.

תבקש שיעשו CLEAR HOSTS ושיחזרו אותך ל014.

פורסם
  • מחבר

ואללה התקשרתי עכשיו ועשינו את זה , עובד !!!! תודה רבה ! (כנראה אתמול הנציגה רק עשתה ריסט לא CLEAR HOST)

אפשר הסבר למה זה CLEAR HOST ולמה זה סידר את הבעיה ולמה בעצם זה קשור לתשתית ולא לספק ?

::) ???

פורסם

השרת DHCP יתן לך עד 3 כתובות, לפעמים צריך לעשות clear host בשביל לקבל IP מחדש.

בדר"כ אתחול המודם מחדש יגרום לכך שתוכל לקבל עוד 3 כתובות חדשות (במקום ה3 הקודמות).

הסיבה שזה לא עבד מכיוון שלא נעשה CLEAR HOST.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים