פורסם 2013 באפריל 2212 שנים 1. התקנתי מערכת הפעלה חדשה של WIN8 - סיביות64 כמובן >>> על כונן SSD 2. התקנתי אופיס 2007 3. העתקתי את קובץ ה PST הקודם מהאוטלוק הקודם ( שהיה תחת XP סיביות32) עד כאן הכל סבבה....האמת גם ההמשך סבבה - אבל מוזר ? בריבוע! כשאני ממיין בOL את ההודעות לפי גודל קובץ - ואני עומד על קבצים שיובאו/ הועתקו מהאוטלוק הישן/הקודם ? (לא חדשים שהיגיעו השבוע) הם מיד מצטמצמים לגודל מינימאלי ...שמנותק מגודל הצרופה = גם כשאין צרופה למשל : אם ישנה הודעה עם צרופה של תמונה בגודל 1 מגה ? היא מצטמצמת ל 40K או הודעה בלי צרופה של 250K ? מצטמצמת ל 15K וכו הנקודה המבורכת שזה לא נעלם... כלומר אם ההודעה הישנה שקלה 2 מגה למשל? = ועכשיו אחרי שסימנתי אותה? = היא הצטמצמה ל 250K ? עדייין אני יכול לפתוח את הצרופה כמו קודם וללא קשר לגודל שורת ההודעה כלומר הצרופה עדיין קיימת! שאלותי 1. למה זה קורה ? 2. איפה מאוחסנת הצרופה תכלס ? בתצורת המערכת החדשה...הרי אין קשר בין גודל הקובץ למה שרואים בשורת ה אוטלוק 3. למה אופציית קומפאקט דטה לא מקווצת את ההודעות בצורה כזו תכלס זה מבורך...כי מצמצם לי משמעותי את קובץ ה PST אבל מוזר לאללה תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.