עבור לתוכן

open cl

Featured Replies

פורסם

איך אני מבטל את OPEN CL שלא יופיע ב-GPUZ ?

פורסם

זה פיצ'ר של הכרטיס. אתה לא יכול לבטל את עצם היום האפשרות הזו חלק מהצורה שבה הכרטיס פועל...

GPU-Z אך ורק מציג נתונים קיימים לגבי הכרטיס. עצם התצוגה שלהם שם לא משנה משהו.

פורסם
  • מחבר

מה אתה מנסה להשיג?

ראיתי אנשים מבטלים את זה על מנת לקבל תוצאות טובות יותר בבנצ'ים של 3dmark06 ומטה.
פורסם

אי אפשר לבטל את זה! :lol:

פורסם

אין מה לבטל את זה (ומה שאתה אומר לא נשמע הגיוני). זו בסה"כ פלטפורמה המאפשרת להריץ כל חישוב על מעבד ה-GPU. זה חיוני להמון שימושים ולא יכול להזיק.

פורסם

ראיתי אנשים מבטלים את זה על מנת לקבל תוצאות טובות יותר בבנצ'ים של 3dmark06 ומטה.

יש בביוס בג'יגהבייט אפשרות ENHANCE LEGACY BENCHMARKS PERFORMANCE, תבדוק אם זה עוזר אם קיים אצלך ...

למה אתה משתמש בכלל בבאנצ'מארקים בני 7 שנים ומעלה ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני היחיד פה שמביא נקודות ב-HWBOT . זה הכיף שלי אבל יש כל מיני טריקים כדי להוציא ציון גבוה.

תראו דוגמא פה:http://hwbot.org/submission/2348624_delly_3dmark05_geforce_9800_gt_33685_marks

שימו לב לתמונה ב-GPUZ, למטה כלום לא מסומן , אני רוצה להגיע למצב כזה. אני עם תדר גבוה יותר והוא מקבל תוצאה של

הכרטיס יותר גבוהה משלי בהרבה.

פורסם

אני כבר ויתרתי על גביעים ב-HWBOT. יודע למה? כי כל הליגה הזאת ממומנת, לכל קבוצת אוברקלוקרים יש ספונסרים מפי הטבעת עד לעומק המעיים שמממנים להם חומרה יקרה, ציוד, ציוד חלופי משובח

HWBOT איבד את הקסם שלו מאוד מהר.

פורסם
  • מחבר

ליאור , אני לא מחפש גביע למרות שיש לי איזה 7 גביעים , בתור אוברקלוקר זה הכיף שלי לתת בנצ'ים ועדיף כמה שיותר גבוהים.

אני יודע שאתה בן אדם תחרותי והייתי רוצה לראות אותך מוסיף עוד כמה נקודות לקבוצתנו :xyxthumbs: .

פורסם

זה לא מסומן אצלו כי הכרטיס שלו לא תומך בתקן הזה!!! :bash:

אין קשר בין התקן הזה לצורה שבה המשחק עובד בכלל, המשחק כך או כך משתמש ב GPU. תקרא קצת על הנושא. אם יש לך איטיות כלשהי, זה לא קשור לזה. וכך או כך אי אפשר לבטל את זה. (אלא אם כן אתה רוצה ללכת ולקרוע טרנזיסטורים מהליבה של הכרטיס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים