עבור לתוכן

חיתוך חור מאוורר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מארז ג'נרי ישן כזה של אינטל, ורציתי לנסות ולבדוק מה המקס' שאני יכול להוציא ממנו.

אני רוצה לחתוך לו חור למעלה למאוורר 120 מ"מ.

אני יודע שהחור עצמו צריך להיות בקוטר 114 מ"מ, אבל השאלה שלי היא פשוטה- עם מה חותכים את החור?

עם דרמל/דיסק/ג'יגסו זה ייצא עקום ולא מדוייק, עם כוס זה לא יעבוד כי היא לא חותכת דרך מתכת... אז עם מה כן?

תודה מראש לעוזרים :)

עריכה: הבנתי שיש כוסות שחותכות דרך מתכות. מאיזה מתכת עשוי המארז? (מארז ג'נרי של אינטל).

פורסם

מארזים של אינטל עד כמה שאני מכיר לא גנריים, ולהרבה מהם יש אוורור מעולה בלי כל שינויים - למשל columbus 2

אם אתה מתכוון למארז גנרי כללי שפשוט תואם לאינטל) זה משהוא אחר

עד כמה שאני מכיר עושים את זה אם דרמל, כלומר חותכים עקום חור קטן יותר ואז מורידים אם הדרמל עוד קצת שייצא מושלם, מה שצריך שייראה חלק ולא "מדורג"

אפשרות נוספת היא לחתוך חור מתומן (בצורה של תמרור STOP, או מתומן "מתוח" לצורה של ריבוע) ולא חור עגול

פורסם

היה כאן באתר מדריך לזה לפני כמה שנים.

היו שם אפילו שבלונות לגדלים האלו.

פורסם
  • מחבר

מארזים של אינטל עד כמה שאני מכיר לא גנריים, ולהרבה מהם יש אוורור מעולה בלי כל שינויים - למשל columbus 2

אם אתה מתכוון למארז גנרי כללי שפשוט תואם לאינטל) זה משהוא אחר

עד כמה שאני מכיר עושים את זה אם דרמל, כלומר חותכים עקום חור קטן יותר ואז מורידים אם הדרמל עוד קצת שייצא מושלם, מה שצריך שייראה חלק ולא "מדורג"

אפשרות נוספת היא לחתוך חור מתומן (בצורה של תמרור STOP, או מתומן "מתוח" לצורה של ריבוע) ולא חור עגול

טעות שלי, התכוונתי לרשום מארז של אייבורי ><

אין לי בבית דרמל... אם אני מסדר כוס חיתוך למתכת 114 זה יילך טוב?

השבלונות הן לא לחור עגול לפי מה שאני זוכר.

פורסם
  • מחבר

דאבל*

פורסם

לא נראה לי שאם כוס תהיה תוצאה מרשימה במיוחד. היתי הולך לכיוון של חור מתומן אם ככה, אותו לפחות בקירוב אפשר לעשות אם דיסק....

ובקשר למארז של איבורי, איזה מארז זה בדיוק ? KMEX ? אם כן מה האפשרויות מאווררים שיש לו מהמפעל ?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאם כוס תהיה תוצאה מרשימה במיוחד. היתי הולך לכיוון של חור מתומן אם ככה, אותו לפחות בקירוב אפשר לעשות אם דיסק....

ובקשר למארז של איבורי, איזה מארז זה בדיוק ? KMEX ? אם כן מה האפשרויות מאווררים שיש לו מהמפעל ?

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8976

חח פעם ראשונה שאני מוצא את הדגם של המארז הזה ><

אני רוצה לעשות לו חור למעלה למאוורר עגול. למה עם כוס+ שיוף טוב אי אפשר להגיע לתוצאה מרשימה? וצביעה אחרי זה כמובן.

ברוב הפרוייקטים שראיתי עושים חיתוך עגול עם כוס.

פורסם

הכוס יכולה לחרוט את המתכת מעבר למקום שייחתך בסוף, כלומר ההיקף של החור יכול לצאת שרוט

פורסם
  • מחבר

הכוס יכולה לחרוט את המתכת מעבר למקום שייחתך בסוף, כלומר ההיקף של החור יכול לצאת שרוט

לא הבנתי ???

אני צובע הכל מחדש בכל מקרה אם זו הכוונה...

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל, אבל למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הכוס קידוח מתכת 114 בעלות נורמלית?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני חתכתי במארז שלי עם ג'קסון (מסור חשמלי), והיה לי פאנל פלסטיק שמגיע מעליו ככה שלא הייתה בעיה של אסטטיות מבחינת החיתוך

פורסם

למצוא כוס כזו יעלה לך המון כסף להשקעה כזו חד פעמית.

מקדח הכוס מגיע עם מקדח מרכזי שימרכז את הקידוח ולא יתן לכוס לזוז לצדדים.

הייתי מציע לך אם אתה הולך על כוס, לסמן מעגל ומרכז מעגל עם מחוגה, במרכז המעגל לקדוח טיפונת עם מקדח מירכוז או לקרנר עם קרנר, מה שימנע מהמקדח המרכזי של הכוס לזוז/לברוח.

לאחר שהמקדח המרכזי נכנס אתה מתקדם באיטיות לעבר החומר עם הכוס ומתחיל לסובב באיטיות כדי שהכוס תתפוס את המקום בהמשך אפשר להעלות את הסיבובים(קידמה איטית),דרך אגב יש גם כוס לפח למרות שכוס לעץ גם תעשה את העבודה(הפח של המארז דק) מה שכן אולי ילכו קצת השיניים.

בכללי זה עניין של 5 דקות גג.

הדרך השניה והקלה יותר היא עם ג׳יגסו,כיוון שיותר קל להשאיל ממישהו ג׳יגסו.. אתה מסמן מעגל, קודח בתוך המעגל וקרוב לשוליו קדח יחיד עם מקדח בקוטר(13בערך) שיותר גדול ממשורית הג׳יגסו, מכניס את המשורית לקדח, מפעיל את הג׳יגסו וחותך עם מהירות משור גבוהה(קידמה איטית לדיוק טוב יותר).

בהצלחה...

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים