עבור לתוכן

כיצד לגרום לווינדוס 7 להשתמש בthumbnail.db בשביל caching של תמונות?

Featured Replies

פורסם

ווינדוס xp היה יוצר קובץ אינדקס פשוט בכל ספריית תמונות, שבו הוא היה שומר את הthumbnails. משום מה במיקרוסופט החליטו לבטל את זה בעידן ווינדוס 7. במקום זה ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי.

אני רוצה לגרום(בהנחה שזה אפשרי, ואני הבנתי שכן) לווינדוס 7 להשתמש בשיטת הthumbnails.db הישנה. הסיבה היא, שיש לי כמות עצומה של גלריות למיניהן על דיסק חיצוני, אבל ווינדוס שומר את כל הקאש העצום של זה על דיסק הSSD שלי, וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם.

בויקיפדיה רשום(לינק מצורף) שווינדוס 7 עובר לשיטה הישנה כאשר התמונות נמצאות על shared drive עם רשות כתיבה. ניסיתי את בווריאציות שונות וזה פשוט לא עבד, לא נוצר שום קובץ DB(ודאגתי לגרום לקבצים בלתי נראים אלה להיות נראים).

מאד אשמח אם למישהו פה יש רעיון לזה, לפני שאני מחליט פשוט לבטל את הcaching של תמונות...............

לינק לויקיפדיה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_thumbnail_cache#Centralized_thumbnail_cache

פורסם

ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי.

וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם.

דווקא הSSD נשמע כמו מקום מעולה לשמור בו thumbnails.

לא הייתי משנה דבר.

פורסם

וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם.

ה"כידוע" הזה היא שטות שהיית נכונה בימים הראשונים של הSSD, כשגם הדיסקים וגם הבקרים סבלו מבעיות קשות של אמינות ושרידות.

כיום זה בערך כמו לומר "יש להמעיט להשתמש במחשב כדי להאריך את חייו".

פורסם
  • מחבר

לQTTP: מקווה שאתה צודק ושאני נטפל לרעיונות מיושנים.......בכלללללללללללללללל אופן, אם למישהו יש מושג איך לעשות את זה הטריק הזה, אני אשמח..

פורסם

^ הוא צודק, בימינו אין עם זה בעיה.

פורסם

YOLO

צריך להוסיף לו ערך בויקי. (הוספתי)

אולי גם איזה icon בעורך הודעות... (מי אחראי על התחום?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים