עבור לתוכן

יוטוב סופר איטי אבל הפינגים השתפרו כבר שבוע ?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב מלפני שבוע בערך שאני כבר לא יכול לראות חלק מהסרטונים על 720. SPEEDTEST מראה לי 12 מגה (כמו שצריך).

עכשיו שמתי לב שבשבועות האחרונים הפינגים ממש קפצו לי באירופה (עלו). גם אנשים אחרים התלוננו, לא יודע אם מאותה הספקית.

מאז שיוטוב נהיה איטי מאוד, הפינגים השתפרו מאוד !

אישית אני מחובר לבזק בינלאומי (דרך הוט). יש מצב שהם ראו שיש להם עומס יתר והחליטו לחסום את הרוחב פס לאתרים שרוב העומס מגיע מהם ? מישהו שם לב לאותן התופעות ?

פורסם

מאשר האטה ביוטיוב (בזב"ל + NGN) בשבוע וככה האחרון - גם לסורסים שעברו Caching. ממש חוזר לרמות המתסכלות של קדם ה"כבל התת-ימי".

פינגים ללא שינוי (50-52ms לפרנקפורט).

פורסם

+1

יוטיוב ב1080P לא זז כמעט. פינגים קופצים לפעמים במשך היום אבל היום נראה בסדר. אני יודע שהיה יום שבאמת הייתה להם תקלה אולי אלו "אפטר שוקים"...

פורסם
  • מחבר

אלפא , פינג עצבני ביותר ... זה עם RATE ADAPTIVE ?

פורסם

אכן, בשילוב pool כתובות 109.6x.

פורסם

אצלי זה ככה כבר שבועיים, חשבתי שזו בעיה אצלי בתשתית.

חלק מאתרים לא עולים ואחרי רענון כן עולים, רובם לאט ולפעמים מהר. לא קבוע.

יוטיוב איטי רצח, כמעט 720P לא נטען ואם כן אז אחרי זמן רב.

מצד שני, הורדות בטורנטים למשל יורדים יחסית מצוין וגם בהורדה ישירה.

ספק בזב"ל+NGN.

פורסם

גם אצלי זה ככה כבר 3 שבועות ככה...

יש לי NGN +012 וחשבתי שזה רק אצלי ... גם 720 כבר לא כמו שצריך

פורסם

גם אצלי זה ככה. יש לי 30 מגה ובתקופה האחרונה הפינגים שלי קפצו ובחלק מהמשחקים אני לא מסוגל לשחק כי האינטרנט במצב רע. גם כן שיוטיוב זוחל לי, ובד׳כ הוא לא ככה.

גם לחבר שלי זה קרה, הוא סובל מהאטות קיצוניות שלקח לו 3 שעות להוריד פרק של משחקי הכס.

שנינו בבזק בינלאומי גם כן.

פורסם

היה משהו מוזר ביום שישי כן משעה 18:00 בערך.

פינגים גבוהים, איבודי מידע להמון שרתים כולל ICMP ו TCPING מהוט לא היה איבודי מידע, ב 014 לא ראו תקלה.

אחרי כמה שעות זה חזר להיות תקין. אבל פינגים עדיין גבוהים במקצת.

פורסם

הוט + הוטנט יוטיוב ב-1080P טס.

>:(

לא יודע איך אני אומר את זה, אבל אני בהחלט חושב להחליף תשתית להוט

אם הבעיה אכן בבזק, כי יש פה בעיות לכולם בתשתית NGN והספקים שונים.

פורסם

הבעיה לא בתשתית, אלא בבזק בינלאומי.

פורסם

והם מודעים לבעיה..?

מוזר,הגיב פה בחור עם 012..

ואצל הוט לא שמעתי תלונות עד כה (שאלתי כמה חברים)

ושניים אצל בזב"ל ללא בעיות מורגשות.

מוזר :-\

בנוסף, אתם יכולים לבצע בדיקת מהירות אינטרנט בבזק?

http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx

לי יש 50 מגה ואני לא מקבל אותם, בסופ"ש כן קיבלתי ואחרי זמן קצר כבר ממש לא

מקבל 13 מגה, 19.. לא משהו קבוע או מעוגל. בטח לא 50 מגה.

כשעשיתי בדיקה עם נציג בזק השתמשנו ביוזר @1 והיה לי 50 מגה יציב והכל.

ואחרי זמן קצר זה שוב ירד. לפני הבדיקה איתו זה היה יותר גרוע, 5-6 מגה.

אז אולי הבעיה אכן אצל בזב"ל ואם כן, גם אתם צריכים לקבל תוצאות נמוכות מהחבילה הרשומה אצלכם.

פורסם

התקשרתי לבזק בינלאומי בסוף השבוע אחרי שראיתי מהירויות עלובות לחו"ל. בדיקה מול אתרי בזק והספק נתנו תוצאות מצוינות. חו"ל זה כבר סיפור אחר. ההוא מהצד השני של הטלפון ביקש ממני להוציא את הנתב מהחשמל ואכן הבעיה נפתרה. שאלתי מה פשר התקלה והוסבר לי שכנראה הבעיה בנתב שלי. אני לא שמעתי על נתב שנותן מהירות מקסימלית לבזק אבל לא מאפשר גלישה טובה לחו"ל.

יעצו לי להחליף את הנתב. לא החלפתי כי היה לי ברור שלספק הייתה בעיה ואתחול הנתב אפשר לו לקבל ניתוב חדש ותקין.

עכשיו הכל תקין ואין שום בעיה עם הנתב ופשוט ההם שם בבזק בינלאומי פתרו את הבעיה שהייתה אצלם. אבל למה להודות שהבעיה אצל הספק אם אפשר לשגע את המשתמש שמשהו לא תקין בציוד שלו.

פורסם
  • מחבר

אצלי יש הוט והבעיה עם יוטוב התחילה מתי שהיא התחילה אצלכם, הבעיה לא קשורה לבזק.

בSPEEDTEST יש לי 12 מגה (כמעט) באירופה , בקיצור אני חושב שהתחילו לחתוך רוחב פס לאתרים שמהם מגיעה רוב הצריכה, לפחות ב014. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים