פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מה זה OEM ומה זה REATAIL (חיפשתי אבל לא הבנתי שום דבר מהתוצאות אזאם כבר שאלו את זה אז בבקשת תביאו לי קישור)
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים oeM זה המוצר נטו, לדוגמא צורב, בשקית, בלי שום דבר..ריטאל, זה עם תוכנות, כבלים, וכל מיני "הפתעות".
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים בעקרון, OEM הם מוצרים שאמורים להימכר עם מחשב חדש בלבד, אבל הסוחרים מוצאים דרכים מקוריות לייבא ולמכור אותם.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים בעקרון, OEM הם מוצרים שאמורים להימכר עם מחשב חדש בלבד, אבל הסוחרים מוצאים דרכים מקוריות לייבא ולמכור אותם. ממש אבל ממש לא נכון... יש לך את הבחירה בדרך כלל לקנות זה או זה כלומר יש הבדל מחירים אני קניתי צורב OEM כלומר בלי כלום וזה יותר זול...
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים ממש אבל ממש לא נכון...יש לך את הבחירה בדרך כלל לקנות זה או זה כלומר יש הבדל מחירים אני קניתי צורבOEM כלומר בלי כלום וזה יותר זול...נו.....איזה חלק בתגובה שלי לא הבנת?הסוחרים מוצאים דרכים מקוריות לייבא ולמכור אותם
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים זה אותו מוצר בדיוקרק ללא קופסא ובלי תוכנותהמוצר זול יותר למעט OEM בתוכנות שמיועד למחשבים חדשיםבמוצרים אין חשיבותOEM מגיע בארגזעים גדולים עטופים בשקיות דבר המוזיל את עלות ההובלהחוץ מזה יש סיכון שתקבל מוצר משופץ, מתוקן, גנוב, REFARBISH
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר איך אני יודע אם מה שקיבלתי הוא -OEM או שהוא -REATAILמה רשום על האריזה או משהוא???????????
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים עם הוא בקופסא ויש לו מבחר תוכנות וכבלים והוא סגור בצלופן אורגינלי אז זה ריטיילואם לא אז מה זה??????????????????????????.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.