עבור לתוכן

אני צריך נתב WIFI או מתאם?

Featured Replies

פורסם

למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון.

יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html

בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS.

אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המערכת של כרטיס ה-EYE-FI כתוב שצריך "נתב". ייתכן שאני אוכל להסתדר עם 'מתאם'?

ממש לא בא לי להתקין נתב מפני שאחד כזה:

א. יתפוס לי יציאת רשת.

ב. יתפוס לי שקע חשמל (שאין לי).

ג. יתפוס לי מקום.

ד. יצבור אבק.

ג. ויזמין את כל השכונה לנסות לקבל אינטרנט בחינם או סתם לפרוץ לי את המחשב!. אני לא צריך את זה!

אני לא מתכוון ליצור 'תשתית'. אני רק רוצה לעשות חיבור מהיר, בלעדי, דיסקרטי ומאובטח בין המצלמה למחשב. זוהי הסיבה היחידה שבגללה אני נכנס לקקה הזה.

זה מה שאני חייב:

802.11n, WPA-PSK במהירות של עד 300 MBPS. למה רק 300? כי לא ראיתי אף מתאם שיודע לעבוד ב-600 ואני מוכן להתפשר. חוץ מזה, במקרה שלי ההבדל בין 600 MPBS ל-300 כמעט לא יורגש (לא רוצה להתחיל להסביר למה). אם ישנו מתאם שכן יודע לעבוד ב-600 MPBS, אני רוצה לשמוע עליו.

הטווח יהיה עד 12 מטרים דרך אוויר. נתוני המחשב שלי מופיעים במפרט.

מה תגידו, אני בכל זאת חייב נתב או שאני יכול לקבל את מה שאני רוצה ממתאם USB? אשמח לקבל המלצות למוצרים שאפשר להשיג בחו"ל ובארץ. המחיר לא משנה.

אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לאכול את הדבר הזה. אם מישהו רוצה לכוון אותי בכיוון הנכון, אני מאוד אשמח.

פורסם
  • מחבר

שאלתי נענתה בפורום אחר (בחו"ל). אני כבר לא צריך עזרה. מצדי אתם יכולים למחוק את השרשור הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים