עבור לתוכן

עזרה בבחירת רכיבים נכונים

Featured Replies

פורסם

היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות.

יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים.

במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB.

אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים :) ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר.

שלוש שאלות :

1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם.

2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשאני קונה לוח אם חדש ??

כלומר האם אני צריך להתאים את החומרה שיש לי ללוח אם או שזה לא קשור? והאם המעבד שלי יתאים ללוח החדש ??

3. יש לי HD של QUANTUM בחיבור UATA, האם אני יוכל לחבר אותו ללוח שתומך ב SATA ??

אני ממש לחוץ בנושא הזה וזה מרגיז אותי שאני לא מבין בלוחות אם וזכרונות מספיק :-\

אקיצר אני אודה אם מישהו יוכל לענות לי על הפצצת השאלות האלה.

תודה ;)

פורסם

כל הלוחות היום עדיין תומכים ב PATA הישן ככה שזו לא בעיה.

השאלה הגדולה היא האם המעבד שלך בסוקט 478 או 423, כי אם הוא בסוקט 423 אתה חייב להחליף אותו.

גם אם הוא בסוקט 478 הוא בהכרח ויליאמט מה שאומר שהלוחות החדשים יותר לא תומכים בו, תיצטרך להיתפשר על לוח מדור קודם (845).

הכי טוב בתקציב הזה זה מעבד AMD2500, לוח NF2 ו 512MB DDR.

אם בכל זאת אינטל אז P4 2.6C, לוח 865PE ו 512MB DDR יעלו לך יותר באיזור ה 2300, אולי אם תמצא מישהו שרוצה את הציוד הישן שלך תוכל להסתדר פחות או יותר בתקציב.

פורסם

היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות.

יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים.

במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB.

אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים :) ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר.

שלוש שאלות :

1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם.

2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשאני קונה לוח אם חדש ??

כלומר האם אני צריך להתאים את החומרה שיש לי ללוח אם או שזה לא קשור? והאם המעבד שלי יתאים ללוח החדש ??

3. יש לי HD של QUANTUM בחיבור UATA, האם אני יוכל לחבר אותו ללוח שתומך ב SATA ??

אני ממש לחוץ בנושא הזה וזה מרגיז אותי שאני לא מבין בלוחות אם וזכרונות מספיק :-\

אקיצר אני אודה אם מישהו יוכל לענות לי על הפצצת השאלות האלה.

תודה ;)

כעיקרון אני מסכים עם אמירם, ועדיף לך אם כבר להחליף לAMD...

אבל אם אתה באמת גיימר כבד, אז עדיף לך להחליף כרטיס מסך שיותר חשוב למשחקים מאשר המעבד\לוח\זיכרון.

לדעתי המחשב שלך עוד מספיק טוב, אבל אם אתה באמת מרגיש שהוא כבר בקושי סוחב, אז תקנה AMD, כי בתקציב שנתת יהיה קשה לקנות מעבד\לוח\זיכרון של אינטל שיהיו משמעותית יותר חזקים ממה שיש לך..

פורסם
  • מחבר

אם חייבים לקנות מעבד אז אפשר להוסיף עוד איזה 700 שח פלוס מינוס. השאלה היא איך אפשר לדעת אם אני צריך להחליף אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים