עבור לתוכן

המלצה לטאבלט בעיקר לקריאת ספרי PDF בתקציב 1500-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן:

1) קריאת ספרי PDF.

2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC).

מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1?

אשמח להצעות נוספות.

תודה!

פורסם

קניתי את הטאבלט הזה לחברה שלי לפני יומיים (בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, יוטיוב וכאלה), עד כה הוא מרגיש סבבה.... אבל כנראה מוקדם מדי כדי לומר :)

פורסם

בשביל השימושים שציינת חבל על הכסף!

יש טאבלטים סיניים איכותיים מעולים ברבע מחיר שיעשו עבודה מצויינת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552066.0

בגודל 10 אינטש יש לך את ה-AINOL HERO1 או HERO2 בסביבות ה-170$ עד הבית ובגודל 7 אינטש יש את ה-AINOL VENUS בסביבות ה-130$ עד הבית.

AINOL מוציאים בדיוק דגם 8 אינטשמרובע ליבות אם אתה מחפש משהו באמצע.

ממליץ על AINOLSTORE.COM אבל יש עוד חלופות בלינק למעלה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אחרי התלבטויות בין דגמים שונים וטווחי מחירים שונים, החלטתי לקנות את ASUS MEMO PAD ME301T.

הטאבלט עונה על צרכי מעל ומעבר. בעיקר בגלל שמאוד נוח לקרוא איתו ספרים, הוא קל, קטן ומאוד נייד.

הטאבלט מגיע עם מפצל USB-MiniUSB דבר המאפשר לחבר לו מקלדת ועכבר חיצוניים וכך אפשר לכתוב הערות בקבצי אופיס / PDF (מאוד נוח בהרצאות ויכול להחליף את המחשב הנייד).

מבחינת ביצועים, אין לי כ"כ מה לכתוב כי לא העמסתי אותו בדברים כבדים כגון משחקים. מה שכן, יש לו סאונד ממש חזק כשרואים סרטים או שומעים מוזיקה.

דבר אחרון זה עדכוני גרסה, יאמר לזכותו, ברגע שחיברתי אותו לאינטרנט, באופן אוטומטי ירד עדכון למע' ההפעלה 4.2.1.

אם מישהו מחפש טאבלט לא יקר ובשביל השימושים שציינתי בהודעה הראשונה, אני מאוד ממליץ.

פורסם

^^ מחזק. מהנסיון שהיה לנו איתו עד כה הוא ממש אחלה. הכי כיף לראות איתו סרטים ביוטיוב. גם התקנתי עליו Dice Player + ES file Explorer ואפשר ככה לצפות בו בסרטים ב-fullhd בסטרימינג מהמחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים