פורסם 2013 באפריל 1812 שנים שלום,אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן:1) קריאת ספרי PDF.2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC).מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1?אשמח להצעות נוספות.תודה!
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים קניתי את הטאבלט הזה לחברה שלי לפני יומיים (בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, יוטיוב וכאלה), עד כה הוא מרגיש סבבה.... אבל כנראה מוקדם מדי כדי לומר
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים בשביל השימושים שציינת חבל על הכסף! יש טאבלטים סיניים איכותיים מעולים ברבע מחיר שיעשו עבודה מצויינת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552066.0בגודל 10 אינטש יש לך את ה-AINOL HERO1 או HERO2 בסביבות ה-170$ עד הבית ובגודל 7 אינטש יש את ה-AINOL VENUS בסביבות ה-130$ עד הבית.AINOL מוציאים בדיוק דגם 8 אינטשמרובע ליבות אם אתה מחפש משהו באמצע.ממליץ על AINOLSTORE.COM אבל יש עוד חלופות בלינק למעלה.
פורסם 2013 במאי 312 שנים מחבר אחרי התלבטויות בין דגמים שונים וטווחי מחירים שונים, החלטתי לקנות את ASUS MEMO PAD ME301T.הטאבלט עונה על צרכי מעל ומעבר. בעיקר בגלל שמאוד נוח לקרוא איתו ספרים, הוא קל, קטן ומאוד נייד.הטאבלט מגיע עם מפצל USB-MiniUSB דבר המאפשר לחבר לו מקלדת ועכבר חיצוניים וכך אפשר לכתוב הערות בקבצי אופיס / PDF (מאוד נוח בהרצאות ויכול להחליף את המחשב הנייד).מבחינת ביצועים, אין לי כ"כ מה לכתוב כי לא העמסתי אותו בדברים כבדים כגון משחקים. מה שכן, יש לו סאונד ממש חזק כשרואים סרטים או שומעים מוזיקה.דבר אחרון זה עדכוני גרסה, יאמר לזכותו, ברגע שחיברתי אותו לאינטרנט, באופן אוטומטי ירד עדכון למע' ההפעלה 4.2.1.אם מישהו מחפש טאבלט לא יקר ובשביל השימושים שציינתי בהודעה הראשונה, אני מאוד ממליץ.
פורסם 2013 במאי 312 שנים ^^ מחזק. מהנסיון שהיה לנו איתו עד כה הוא ממש אחלה. הכי כיף לראות איתו סרטים ביוטיוב. גם התקנתי עליו Dice Player + ES file Explorer ואפשר ככה לצפות בו בסרטים ב-fullhd בסטרימינג מהמחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.