עבור לתוכן

העברת חשבונית ואחריות על שמי למוצר מאילת?

Featured Replies

פורסם

היי חברים, בן דוד שלי נוסע שבוע הבה לאילת, ביקשתי ממנו לקנות לי NEXUS 7 3G, עלתה לי שאלה כזאת, האם ניתן להעביר את האחריות והחשבונית על שמי, או עולי לתת לו את ת"ז שלי באיזה ייפוי כוח? והכי חשוב, האם יחייבו אותי במע"מ?

תודה

• תגובות 33
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין אפשרות לקנות על שמך/כ.אשראי שלך אם אתה לא נמצא פיזית בחנות.

הייתי שם שבוע שעבר.

פורסם
  • מחבר

*קונה במזומן.

פורסם

בשביל קנייה באילת על שמך, אתה חייב להיות נוכח בחנות.

פורסם

מה בדיוק הבעיה פה? שיזדהה בשם שלך.

פורסם

למרות "החוזה" של ksp, אחריות ניתנת להעברה לפי חוק. כך שזה לא משנה אם זה על שמו.

פורסם

למרות "החוזה" של ksp, אחריות ניתנת להעברה לפי חוק. כך שזה לא משנה אם זה על שמו.

פורסם

מעניין. עכשיו צריך חוק שיקנוס חנויות שמחתימות על חוזים לא חוקיים. רק אז המנהג הנפסד הזה יפסק.

פורסם
  • מחבר

KSP אמרו לי כך, אחריות על טאבלטים ומחשבים ניידים ניתנת מחברה חיצונית, במקרה שלי זה servpro או IBM,

הם לא יבקשו בכלל ת"ז אם זה תשלום במזומן, ואם תשימו לב, בחנות שואלים, על שם מי לרשום את החשבונית, בגלל שהם לא דורשים ת"ז במקרה והתשלום במזומן, הוא אכן יכול להזדהות השם שלי, ובעניין האחריות, אני יברר אם 2 החברות שנותנות שרות, לא חושב שצריכה להיות בעיה אם זה.

פורסם

ממני דרשו שם ת"ז בתשלום במזומן.

פורסם

תגיד שאין עליך.

אני בספק שהם יוותרו על המכירה בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

אממ כן, נראה, צריך לדבר איתם באמת, מישהו יכול אבל לאמת את עניין העברת חשבונית על שם אחר? חוץ מזה,

למה שיבקשו ת"ז? אין להם מה לאמת, לא חייב להיות תושב אילת גם, כדי לקנות שם, אני מבין אם זה כרטיס אשראי, אבל מזומן?

פורסם
  • מחבר

סעיף 5. אחריות החברה היא כלפי הלקוח ששמו מצוין בתעודת האחריות ובחשבונית הלקוח בלבד, ואינה ניתנת להעברה לצד שלישי.

מצד אחד, אחריות במקרה שלי היא ע"י IBM או סרבפרו, מצד שני, יש את הסעיף הזה בחשבונית קניה, KSP היא לא זאת שנותנת אחריות, אז לפי היגיון, הסעיף הזה לא תקף בעניין "אחריות החברה", אבל "הלקוח" כן? או שפספסתי משהוא כאן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים