עבור לתוכן

שאלות ועזרה בקשר לדפדנים (כרום, פיירפוקס,אקספלורר)

Featured Replies

פורסם

שאלות ועזרה בעניין דפדפן כרום :

1......אתמול אבדתי איכשהו את כל הדפים וכל הכרטיסיות (אין לי מושג למה ונפתח אשכול אתמול )

אתמול חיפשתי איך לנסות לשחזר את כל הדפים והכרטיסיות , ולהפתעתי אכן מצאתי !

כשפותחים דף אינטרנט של כרום , יש מין 8 כרטיסיות כאלו -שם מופיעים אתרים הפופולריים אצלנו או האחרונים שביקרנו .

למטה יש מין פס רחב בצבע אפור ,ששם יש את האפשרויות הבאות: "הכי פופולריים " ----- "ישומים" -----"מכשירים אחרים "----- "נסגר לאחרונה "

אני בחרתי "מכשירים אחרים" , וזה הציג לי את כל הדפים והכריטסיות שנסגרו לי (האמת כל כך שמחתי )

השאלה שלי , האם ניתן לשמר את הדפים והכרטיסיות האלו שמוצגות שם ?

2.....איך ניתן (אכן ניתן ) שברגע שלוחצים על לחצן הX כרום ישאל אותי האם אני רוצה לסגור ?(כרגע הוא פשוט סוגר)

3..... איך ניתן לגבות את הדפים והכרטיסיות ,ואם אפשר גם היסטוריה ? (יש תוכנה לגיבוי דפדפן ,אבל אני לא יודע מה היא בדיוק עושה והאם היא זאת שאני צריך)

4.... האם ניתן לעשות ככה שאני יכול לסגור את כל הדפים בבת אחת ? וככה שהאפשרות של המשך מאיפה שהפסקתי תעבוד בדרך זו ( כשאני סוגר את המחשב אני משאיר את הדפים פתוחים ואז המחשב נסגר ,וכשאני מדליק אותו ,כל הדפים עם הכרטיסיות נפתחים לי ) אבל אני רוצה לדעת ,אם אני יכול לסגור אותם במכה את כולם שאם אני לוחץ על הלוגו של כרום שוב הם יפתחו לי ,כרגע ללחוץ איקס על דף זה פשוט סוגר אותו וזהו !ואין איך לשחזר.

5.... האם ניתן לעשות דבר כזה , כרגע יש לי ים כרטיסיות וכ5 דפים פתוחים ! וחלקם סרטונים מיוטיוב וכל מיני (זה מאט את האינטנט מין הסתם) וכשאני פותח עוד דף כרטיסיות זה עוד יותר מאט .

האם אני יכול לעשות ככה שאני יפתח דף חדש ללא זכר לדפים שבדרך כלל נשמרים אצלי הודות ל (המשך מאיפה שהפסקתי ) אבל כשאני ירצה את כל הדפים שבדך כלל נשמרים לי ,אוכל לפתוח גם אותם ?

בעיות עם דפדפני כרום ופיירפוקס :

דפדפן פיירפוקס -לא ניתן לגלוש בו מרוב שהוא עובד לאט מאוד (מתקרב לאטיות של דפדפן טור) פעם הדפדפן הזה עבד לי מצוין

דפדפם אקספלורר - עובד אצלי לאט יותר מאשר במחשב אחר אצלנו בבית (שדווקא במחשב ההוא כרום עובד ממש לאט ) הוא קורס בלי סוף ויש אתו בעיה כשמנסים להעתיק טקט מסויים , כשלוחצים על לחצן העכבר הוא מסמן את הטקסט אבל כשעוזבים את הלחצן הוא עדיין כאלו מסמן !

נסתי למחוק אותו מהמחשב דרך מדריך של מייקרוסופט , ומסתבר שמחק לי רק גרסא (היתה לי גרסא 9 ועכשיו יש לי 8) והוא עדיין עם אותם תקלות +הפך להיות באנגלית!

ושאלה : הדפדפנים האלו יכולים לשמור דפים וכרטיסיות כמו בכרום ?(המשך מאיפה שהפסקתי )

אשמח לעזרתכם בנושא בדחיפות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

1. אתה יכול ללחוץ על ctrl+h בשביל לראות את ההסטוריה.

2. תתקין את התוסף: https://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-toolbox-by-google/fjccknnhdnkbanjilpjddjhmkghmachn

3. תגבה את התיקייה: C:\\Users\\[username]\\AppData\\Local\\Google\\Chrome\\User Data\\Default

4. אתה יכול להשתמש בתוסף speed dialer 2 שמאפשר שחזור דפים אחרונים. אופציה אחרת היא לסגור את הכרום בכוח (סיים משימה ב-task manager)

יכול להיות שיש תוסף לזה, לא מכיר. בצע חיפוש.

5. אותו עיקרון כמו 4. פשוט תשחזר מההסטוריה \ תוסיף למועדפים.

פורסם
  • מחבר

1. אתה יכול ללחוץ על ctrl+h בשביל לראות את ההסטוריה.

2. תתקין את התוסף: https://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-toolbox-by-google/fjccknnhdnkbanjilpjddjhmkghmachn

3. תגבה את התיקייה: C:\\Users\\[username]\\AppData\\Local\\Google\\Chrome\\User Data\\Default

4. אתה יכול להשתמש בתוסף speed dialer 2 שמאפשר שחזור דפים אחרונים. אופציה אחרת היא לסגור את הכרום בכוח (סיים משימה ב-task manager)

יכול להיות שיש תוסף לזה, לא מכיר. בצע חיפוש.

5. אותו עיקרון כמו 4. פשוט תשחזר מההסטוריה \ תוסיף למועדפים.

גיל שלום ותודה שעניתה לי

אני לפי המומספר בשאלות תשובות

1.היסטוריה רגילה לא תעזור ,אני מעוניין במה שהיה לי ולא מה שעשיתי (ההסטוריה מתעדת כל פיפס שעשיתי )

2.מה התוסף עושה בדיוק איך מפעילים אותו? (אני לא יודע אנגלית לכן זה בעייתי לי ככה סתם להתקין*

3.כתבתה לי לגבות את התקיה X אבל אני ביכלל לא יודע איך לגבות .. והאם אתה מתכוון לגיבוי סימניות ? או לגיבוי דפים כרטיסיות והיסטוריה (ואם אכן לאפשרות השניה אתה מתכוון ,אז האם אני יכול בלחיצת כפתור שהדפים והכרטיסיות וכל מה שמסביב יעלה לי על המחשב (בדפדפן ) במידה וגבתי את התקיה?

4.תודה רבה (זה מעולה אם זה משחזר לבד )

5.תגיד לי האם זה אפשרי מה שאכתוב פה:

לפתוח את כרום (יפתח רגיל ללא דפים ) עם התוסף של שחזור אני משחזר את הדפים והכרטסייות האחרונות !?

אם כן ,יש מצב שהתוסף יכול לקרוס או לא יודע יכול לקרות לו משהו ואאבד את כל הדפים והכרטיסיות ?

תודה רבה לך אחי ,המשך לעזור לי בעניי בבקשה מימך

ד"א אני חייב עזרה גם לגבי הדפדפנים האחרים שיש לי איתם בעיה ורשמתי בנושא

פורסם

1. לא הבנתי.

2. לא יודע אנגלית זו בעיה קשה. זה מקשה עליי לעזור :-\

3. לגבות, כלומר להעתיק את התיקייה ולהדביק במקופ האהוב עלייך.

5. אפשרי. תוסף תמיד יכול לקרוס, לא בטוח שזה יאבד את מה שעשית (למה שלא תנסה לבד?)

פורסם
  • מחבר

1. לא הבנתי.

2. לא יודע אנגלית זו בעיה קשה. זה מקשה עליי לעזור :-\

3. לגבות, כלומר להעתיק את התיקייה ולהדביק במקופ האהוב עלייך.

5. אפשרי. תוסף תמיד יכול לקרוס, לא בטוח שזה יאבד את מה שעשית (למה שלא תנסה לבד?)

1. אתן לך את ההסבר הכי מובן :

אתה גלשתה באתרים הבאים :

אתר X והייתה במקום מסויים באתר

אתר Y הייתה במקום מסויים באתר

אתר Z הייתה במקום מסויים באתר

אתר S הייתה במקום מסויים באתר

גלשתה בסה"כ ב4 אתרים

מה שאני רוצה , זה שבמידה ונעלמו לי האתרים , אני יכול להחזיר את ה4 אתרים האלו ,ומהמקום שבו הפסקתי !(מקום מסויים באתר)

עכשיו מה הבעיה ,עם היסטוריה ? הבעיה היא שהיא מתעדת כל רגע נתון בגלישה בתוך האתר , נכנסתי לכתבה מספר A נכנסתי לכתבה מספר B נכנסתי לפרופיל שלי וכו'

2. אני יודע לקרוא ,אך לא יכול לפרש כל דבר(אני טיפלה מבין ) אני חושב שזה לא בעיה לעזור כשאני יכול לקרוא (חוץ מיזה אני יכול גם להיעזר באנשים שיודעים אנגלית ברמה גבוהה)

3. מה בדיוק זה מגבה ?

והאם במידה וזה מגבה את מה שרציתי (דפים .כרטיסיות, היסטוריה ) האם אני יכול ללחוץ על מה שגבתי ,והדפדפן יעלה עם כל מה שגובה?

5. כי אני לא רוצה להצטער אחר כך ??!! אז אתה יכול לענות על השאלה -תגובה מעליך היא מוצגת

פורסם

1. לא משנה, כל עוד יש לך טאב עם המקום הספציפי באתר ששמרת. זאת בהנחה שמדובר בעמוד שאינו מכיל ajax (לא ניכנס לזה)

2. תשתמש ב-translate.google.com . בעיקרון הפונקציונליות שאתה מחפש אמורה להיכלל בתוסף הזה.

3. הכל. היסטוריה, תוספים, cache...

5. להצטער?? פתח סתם כמה כרטיסיות ותבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים