עבור לתוכן

הביוס היציב שלי מת!!! עכשיו אני תקוע רק עם הLN2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!!! החלפתי את הביוס בזמן שהווינדוס עבד. הפעלתי את הATI WINFLASH בחרתי את הביוס הכי ישן וזה עבד!!! למזלי. כי מסתבר שבזמן הפלאש הראשון הייתי באוברקלוק רציני. עכשיו לגבי הביוס החדש! אני מחליף לLN2 ורק אז עם ATI WINFLASH נכון? ואני מניח שבמקרה הזה אני מעדכן לביוס הכי עדכני...?

ותודה לכם על העזרה!

עדכון: ניסיתי לעדכן את הLN2 והתוכנה WINFLASH לא נותנת. פשוט עוצרת אותי באמצע ורושמת שהגירסה לא מתאימה או משהו כזה.

יכול להיות שאני יכול לעדכן רק את הביוס הרגיל? יש היגיון בדבריי?

פורסם
  • מחבר

subsystem id missmatch!!!

זה מה שכתוב לי כשאני מנסה לעדכן את הLN2. ואת זה הורדתי מהאתר של TECH משהו... לפי החברה.. MSI ולפי מהירות הליבה והזכרון. ישנם 3 קבצי ביוס לכרטיס שלי. עם הביוס הראשון שבאתר הצלחתי להחזיר את הביוס הרגיל לתפקוד רגיל. אבל את שני הביוסים העדכניים יותר אי אפשר לשים על הLN2 בגלל מה שכתבתי למעלה... SUBSYSTEMID MISSMATCH. מה עושים?

פורסם

נרגעים ומפסיקים לנסות לדחוף אוברקלוק מוגזם בכח.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה אוברקלוק מוגזם. אני רוצה אוברקלוק פשוט.... 1175 על 1450 אני לא חושב שזה הרבה בשביל הכרטיס שלי. בכל מקרה שאלתי מה עושים.אז אם אפשר? תשובה אמיתית למה ששאלתי. תודה

פורסם
  • מחבר

נו... מה נעלבת שהתשובה שלך לא מספיקה בשבילי? נו חברימז!!!! בבקשה עצות ותגובות! זה שהצלחתי לסדר את הביוס הראשון לא אומר שסיימתי עם הצרות שלי...אני עדיין מעוניין לעדכן לביוס האחרון.... איך עושים את זה?...איך מעדכנים LN2? במקרה והוא רושם לי SUBSYSTEM ID MISSMATCH

ולמה אף אחד לא מגיב יותר? חשבתי שאמורים לעזור לי פה... :( אל תהיו נוטשים!

פורסם
  • מחבר

"אחלה פורום" ידעתי שיש על מי לסמוך

פורסם

מה זה אמורים לעזור לך?

מישהו חייב לך משהו?

יעזרו אם ירצו, אל תהיה חצוף..

פורסם

מה הבעיה לעשות אוברקלוק כרגיל עם איזשהי תוכנה כמו MSI AFTERBURNER

אם אין לך קראשים או משהו אין לך סיבה לעדכן ביוס, זה לא משפר ביצועים, וזה דופק את התמיכה בתוכנות של אוברקלוק וMONITORING שבדרך כלל לא התעדכנו לעבוד עם הביוס האחרון אם כבר. (לפחות בלוחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים