עבור לתוכן

הביוס היציב שלי מת!!! עכשיו אני תקוע רק עם הLN2

Featured Replies

פורסם

7870 HAWK ביוס כפול.... הביוס הרגיל עם כל ההגנות לא מגיב. וכשאני מחליף לביוס השני הכל עולה כרגיל... אחרת הוא מראה לי מסך כחול בכניסה לווינדוס וריסטארט....האם האחריות מכסה את זה? האם סתם אכלתי אותה?

פורסם

איך אתם אפילו.... נסה לצרוב עם Atiflash ביוס חדש במקום הסטוק שלך.

פורסם

אולי זאת בעיית דרייברים בכלל, הכרטיס מזוהה בצורה שונה והדרייבר לא עובד איתו נכון ?

תנסה למשל להעלות SAFE MODE ולראות אם הוא עובד על הביוס הדפוק.

פורסם
  • מחבר

מה איך אתם?.... הינה ככה.... :)

עשיתי את הפלאש עם התוכנה של ATI והיא רשמה לי שעודכן בהצלחה. ואחרי האתחול מסך כחול וחוזר חלילה.

עכשיו לבחור שמשער שזאת בעיית דרייברים. מה הכוונה? אני אנסה בסייף מוד. אבל אם אכן זה יעלה אז מה לעשות? לעדכן את הCATALYST בזמן שאני בSAFE MODE?

ולמנהל הפורום... איך אני אמור לעדכן עם הATIFLASH אם אני לא מצליח להגיע לווינדוס? גם בSAFE MODE?

פורסם

אתה לא אמור להגיע לוינדוס, תעשה את זה מהדוס, כשאתה על הביוס השני ושניה לפני פקודת הצריבה לחץ על מתג שינוי הביוס.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב שניה לפני שהווינדוס עולה רואים לפעמים את התצוגה של ווינדוס לשניה ורק אז מסך כחול. אם זה בכלל משנה...

פורסם

נו ניסית בכלל סייף מוד ?

פורסם
  • מחבר

איכשהו הווינדוס עולה לי אבל לא הדרייבר של ה CATALYST... וכל פעם שאני מתקין ומאתחל שוב מסך כחול. אז מה אני עושה עכשיו?

פורסם

תמחק כמו שצריך עם DRIVER SWEEPER וDRIVER FUSION (תתקין את שניהם כי אצלך המקרה באמת בעייתי), ותנסה דרייבר יותר ישן.

אם לא עוזר תפרמט...

פורסם
  • מחבר

נראה לך שפירמוט באמת יעזור? אולי עוד מישהו יכול לענות רק כדי שאהיה בטוח. ואת התוכנות האלה אני לא מתכוון להתקין. דרך אגב המסך שלי תקוע 800X600 אז אפילו את הATIFLASH אני לא יכול להעלות.

פורסם

כן תזהר שהתוכנות האלה לא ישרפו לך את המחשב. לחבר שלי נשרף המחשב מDRIVER SWEEPER והתלקח כל הבית... בקיצור תזהר עם הדברים האלה.

פורסם

ניסית להעלות את הווינדוס על הביוס שעובד, להחליף לביוס התקול ואז לצרוב?

פורסם

הייתי אומר שכנראה הכרטיס לא אהב את ההגדרות של הביוס שצרבת במקום המקורי.

פעולות לפתרון:

[list type=decimal]

[*]תעלה מהביוס השני.

[*]תעביר את המפסק למצב של המקורי ה'דפוק'.

[*]תצרוב מחדש ביוס מקורי.

[*]תפעיל מחדש את המחשב.

פורסם

אם הווינדוס עולה בסייף מוד עם הביוס התקול כמו שהבנתי, תעלה אותו בסייף מוד ותצרוב שם את הביוס...

פורסם
  • מחבר

כולם פה אומרים לי תצרוב ביוס מקורי... יופי מאיפה אני משיג את הביוס המקורי שלי? ואיך לצרוב אותו ? דרך הATIFLASH? תוכנה אחרת? בבקשה תפרטו. לא יצא לי לעשות פלאש לפני זה. אז תתחשבו. ולא חשבתי שהתוכנה תשמיד לי את המחשב :) )) סתם תעשה לי את מה שאני יכול לעשות לבד...לא?

ובזמן שהמחשב דולק להחליף לביוס השני?

אני הורדתי 3 גרסאות ביוס מATI והתקנתי את האחרונה. ולא גיביתי את הביוס המקורי שלי! אז איפה אני מוצא אותו?

ולא העליתי אותו בסייפ מוד! הווינדוס פשוט עלה עם רזולוציה של 800X600 ורשם לי שהדרייבר תצוגה תקול ולנסות להתקין מחדש. וכשהתקנתי מחדש שוב מסך כחול. ואז RESTORE וחוזר חלילה. וכשניסיתי לצרוב שוב עם הATIFLASH אז התוכנה לא יכלה לעלות בגלל הרזולוציה הנמוכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים