עבור לתוכן

שלום, אני צריך מידע על מקרן, תודה!

Featured Replies

פורסם

מה נשמע חברים? אני חדשדש.

אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. ;)

עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב?

כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ).

אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. :D

אני אשמח לקבל כל מידע!!

מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. :P

תודה לעוזרים.

נ.ב

כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה.

מקווה שתעזרו לי. :-*

פורסם

קיבלתי את ה-X1 של אינפוקוס לפני שבוע, דפדף כמה דפים אחורה, תוכל למצוא את הת'ראד שלי המדבר עליו. זה מקרן לשוק עסקי עם נתונים מאד טובים כדי לשמש כמקרן לקולנוע ביתי; זמן המנורה שלו הוא 4,000 שעות. הוא מסוגל להגיע לגדלים של מעל 100 אינץ'...אבל את הגודל\איכות תמונה הטוב ביותר תמצא בסביבות 80-90 אינץ' ליחס תמונה של 4:3. ה-X1 הוא להיט אמיתי ונכנס לתקציב שלך בדיוק, חפש עליו מידע ברשת...

זמן מנורה, גודל תמונה ונתוני קונטראסט וברייטנס משתנים ממקרן למקרן. אם המקרן מיועד לקולנוע ביתי, אז X1 all the way!

בהצלחה. :)

פורסם

נשמה זה אני מגימר girls sweet dream אמרתי לך שיעזרו לך פה.... ^_^ בגימר לא מבינים בדברים כאלה ^_^

פורסם
  • מחבר

נשמה זה אני מגימר girls sweet dream אמרתי לך שיעזרו לך פה.... ^_^ בגימר לא מבינים בדברים כאלה ^_^

תודה!

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את ה-X1 של אינפוקוס לפני שבוע, דפדף כמה דפים אחורה, תוכל למצוא את הת'ראד שלי המדבר עליו. זה מקרן לשוק עסקי עם נתונים מאד טובים כדי לשמש כמקרן לקולנוע ביתי; זמן המנורה שלו הוא 4,000 שעות. הוא מסוגל להגיע לגדלים של מעל 100 אינץ'...אבל את הגודל\איכות תמונה הטוב ביותר תמצא בסביבות 80-90 אינץ' ליחס תמונה של 4:3. ה-X1 הוא להיט אמיתי ונכנס לתקציב שלך בדיוק, חפש עליו מידע ברשת...

זמן מנורה, גודל תמונה ונתוני קונטראסט וברייטנס משתנים ממקרן למקרן. אם המקרן מיועד לקולנוע ביתי, אז X1 all the way!

בהצלחה. :)

קרא פרטי בבקשה.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

תקרא פה אני בטוח שתמצא משהו שיימצא חן בעינך, הם גם כותבים שם לפי מה הם בחרו כל אחד כמה הוא אמור לעלות ומה טוב ורע בו הנה :

http://cgi.techtv.com/search?query_text=projector+&section=entire+site&date_range=anytime&groupby=ungroup

האם יש לך אתר מדויק שאתה יכול להוביל אותי אליו, לא תוך כדי מנוע חיפוש? תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים