עבור לתוכן

המלצה לרמקולים איכותיים לשמוע FLAC לסלון

Featured Replies

פורסם

תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק

אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר

שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC

פורסם

מה גודל הסלון?

איזה מגבר וכרטיס קול יש לך?

אילו סוגי מוסיקה אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

מה גודל הסלון?

איזה מגבר וכרטיס קול יש לך?

אילו סוגי מוסיקה אתה שומע?

אין לי מגבר ולא כרטיס קול

אני חדש בעסק אשמח שמישהו יסביר לי איך זה הולך

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב בוא נתחיל מהבסיס...רשמת שאתה רוצה לשמוע FLAC בסלון.

א. האם יש לך מחשב בסלון? או סטרימר, או כל פתרון אחר שיכול פיזית לנגן FLAC? אם לא - גם את זה אתה צריך לארגן.

ב. כרטיס קול - ראה סעיף א, כל מכשיר שמנגן FLAC מן הסתם יהיה בו כרטיס קול, אם זה סטרימר אין לך יותר מדי מה לעשות בנושא, אם זה מחשב יכול להיות שיש לו כרטיס קול איכותי ויכול להיות שלא. לי למשל במחשב הסלוני יש כרטיס קול ממש בסדר, בכל אופן, במידה ויש לך מחשב, וכרטיס הקול שלו לא איכותי, תצטרך לקנות חדש בחיבור PCI/PCIE או USB. להמליץ על כרטיסי קול אני לא אדע כי אני מתעסק בהפקת מוזיקה ובשנים האחרונות התעסקתי רק עם כרטיסי קול אולפניים שגם לא יתאימו לך וגם עולים אלפי שקלים.

ג. מגבר + רמקולים - אם זה לסלון בדרך כלל נהוג לקנות את שני אלו כשני מכשירים נפרדים אבל אם תיגש לחנות המתמחה בסטריאו יציעו לך בוודאי את שני החלקים ביחד.

עצתי לך היא לגשת לחנות המקצועית ביותר שאתה יכול להגיע אליה ולבדוק אופציות של יד שניה כי אין לך תקציב לציוד חדש ברמה (ותקנו אותי אם אני טועה) אני בזמנו רכשתי מגבר ורמקולים יד שניה בתקציב של ~4000 ואני מאוד מרוצה עד היום.

ג.1. יש לך עוד אופציה והיא ללכת על רמקולים למחשב, אבל "רציניים", משהו דוגמת ה- MicroLab SOLO7 (תבדוק בZAP) מדובר ברמקולים מאוד מהוללים ( הדגם הספציפי הזה ) והם כוללים מגבר פנימי כך שלא צריך לקנות אותו בנפרד. עלות בין 700 ל-900 שקל אני לא בקיא בדיוק אבל שוב - תבדוק בZAP ;)

מקווה שעזרתי קצת...

פורסם

לסלון גדול הסולו 7. אחלה רמקולים.

לסלון קטן אני מאמין שהסולו 6 יכולים להיות טובים יותר

בתוספת כרטיס קול טוב הם בהחלט מספקים סאונד איכותי

יש ביקורת מפורטת באתר על שני הדגמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים