פורסם 2013 באפריל 1712 שנים מה קרה להנדסת אנוש?? מה הקטע בלעשות כזה מארז ענק? זה נראה כמו מקרר, למי יש מקום לזה??אני מאמין שאפשר להכניס קירור מים טוב גם בחצי מהמקום.בחיים לא היתי קונה דבר כזה.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים המארז הוא מה שאני מכנה Ultra Tower, השם Full Tower לא מחמיא למארזים שכאלה. בקטגוריה של UT אפשר להכניס מארזים כמו קוסמוס 2, כמו TJ11, כמו 900D.מי יודע? אולי בקרוב תזכו לראות ביקורת שלו בעברית...
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים לסבלניים בינינו ;D : אני צפיתי בהכל בלי לדלג, היה קשה, אבל עברנו את זה מארז נראה מעולה, נראה שקורסאיר נאלצו להתפשר לא מעט כדי לדחוס אותו בתג המחיר הסופר אטרקטיבי שלו (הכל יחסי, כן?) אבל לא יותר מדי, עדיין מרגישים את האיכות והמחשבה שהם שמים במארז.
פורסם 2013 באפריל 1712 שנים תענוג של מארז, אפשר להכנס פנימה ולסדר שם מה שרוצים ;D נראה מצחיק איך שהלוח אם הגדול ההוא ישב בפנים כמו מסכן :lol:
פורסם 2013 באפריל 1812 שנים הגודל כל כך קיצוני, אין בזה שימוש ביתי. מארזי full tower זה כבר גבולי ברוב הבתים
פורסם 2013 באפריל 1812 שנים תאמת.....? לא הייתי מתנגד למארז כזה, אין כמו מרחב עבודה(הייתי מתקין מזגן מרכזי בפנים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.