עבור לתוכן

טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי? WTF???

Featured Replies

פורסם

כן כותרת מדברת על עצמה, למה לאזזל טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי?, יש לי בן דוד ששבוע הבה נוסע לאילת, תכננתי על NEXUS 7 3G, חישבתי הכל ונראה ש KSP לא ממש מרוויחה עליו הרבה, לפי : http://shoparound.co.il/tax_calc.php, אבל קודם כל למה באמת הוא נחשב טלפון סלולרי? VIBER לדוגמה כן יכול לעבוד על גבי רשת 3G אבל השימוש ב DATA,זה כלל לא שיחה קולית רגילה, יש איזה דיון על זה? איזה הפרדה בעתיד? זוכר לי איזה סיפור אם סאני תקשורת והתיקרות :bash: ומכס, אתם ממליצים לקנות אותו ב1500? או לחקות להכרזה שהעולי תהיה בחודש הזה? חבר נוסף יהיה באילת ביוני, אבל האם עד אז עוד יהיה ניתן להשיג אותו? יש לי כבר תחנת עגינה מקורית בשבילו, נרתיק איכותי מעור בדרך, לדעתכם המחיר ירד מתחת ל1500? ואם כן, לכמה? כי כסף יש, אבל אם זה לחקות רק עוד חודש, ונגיד ויוצה דגם חדש, הישן ירד במחיר, כי ביד שניה ראיתי אותו ב 1200-1300 כבר.

פורסם

לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזו, אבל טאבלט אם יכולת סלולארית שאינו טלפון אינו חייב במס קניה של 15%.

פורסם
  • מחבר

ואללה? האמת פשוט לפי הבדלי מחירים,או שכרגיל בארץ כולם חזירים? העניין שעשיתי חיפוש בפורמים שונים מארץ, ואנשים רשמו כי קנו טאבלט 3G ולפעמים הוא עבר כ "מחשב נייד" במכס, לפעמים עבר כ טלפון סלולרי, כאילו תלוי בפקיד :kopfpatsch: , האם באמת כך העניין? כי לא הצלחתי למוצע מידע נוסף על זה, תוכל לכוון איתי ?

פורסם
  • מחבר

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000811259

ציטוט:

תחום לא פחות פופולרי מסמארטפונים הוא טאבלטים. בקטגוריה הזו המכס אמור לגבות רק 17% מע"מ, בדומה ללפטופ, אולם לאחרונה פורסם שגורמים במכס החליטו שדין טאבלט עם מודם סלולרי פנימי המשמש לגלישה באינטרנט, ללא יכולת לביצוע שיחות, כדין סמארטפונים. ברשות המסים מכחישים את הדבר וטוענים שהמדיניות לא השתנתה, והחיוב במקרה הזה הוא רק על מע"מ.

אז מי צודק?

פורסם

או שכרגיל בארץ כולם חזירים?

כן, וכולל אותך, אדון מחפש קומבינות לרמות את המע"מ ע"י קנייה באילת. :)

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק קומבינה, הרבה קונים ככה, אותי מעניין עניין המס קניה, האם יש תשובה חדש משמעמית בעניין?

נגיש מחשב נייד אם מודם סלולרי מובנה, מחויב במס קניה של 34%? שנחשב במחשב נייד רגיל ורק מע"מ של 17%?

פורסם

זה לא בדיוק קומבינה, הרבה קונים ככה

כמו שאמרת:

בארץ כולם חזירים

פורסם

הוא לא אמר את זה, הוא שאל את זה. זה שאתה עיוותת את הציטוט שלו וגרמת לזה להישמע כאמירה זה משהו אחר...

פורסם
  • מחבר

מצטער על אי הבנה, עכשיו לעניינינו, מישהו יכול לתת לי מידע מדויק לגבי סיווג טאבלט 3G כטלפון סלולרי במכס בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים