עבור לתוכן

עזרה בהבנת איכות הרמקוליםו והמערכת שברשותי

Featured Replies

פורסם

שלום רב , יש לי שאלה למומחים

לפני כ-9 שנים קנית את הציוד הבא:

2 רמקולים DM602S3 B&W

1 סנטר LCR 60 S3 B&W

1 Bass -PSW-10 Polkaudio

מגבר DENNON AVR1907

ועוד 2 רמקולים קטנים שלא שווים הרחבה נדמה לי warfdale

פשוט עברתי דירה וצבעי הרמקולים לא מתאימים לסלון שלי ולכן אחרי כעשור אני עושה הערכת מצב מחודשת :screwy:

מה שאני שואל זה מספר שאלות:

1.כשקניתי לא ידעתי מה אני קונה,אך הציוד שמור ביותר. כמה לדעתכם שווים שלושת הרמקולים של B&W וכמה הBASS? כמה המגבר?

2.האם הציוד נחשב איכותי היום ? האם נחשב בעבר איכותי?

3.אני בעקרון מחפש רמקולים לבנים, מה המלצתכם? האם רק לשים עליהם טפט? האם לקנות חדשים ?

4.בקיצור מה להשאיר מה להעיף :)

תודה מראש

פורסם

יש לך ציוד לא רע בכלל, למען האמת. נחשב איכותי בעבר וגם כיום, יחסית למחירו ביד שניה. הציוד כולו שווה כמה אלפי שקלים בודדים. אם הוא לטעמך הסוני, אל תחליף דבר. תצטרך להשקיע אלפי שקלים נוספים כדי להשתדרג.

הייתי מוותר על ההתעקשות על רמקולים לבנים, באמת חבל על הכסף שלך. בחיי שאיני מבין את ההתייחסות לרכיבי מערכת כאל מפלצות לא דקורטיביות. הציוד שלך ספציפית דווקא נאה למדי.

פורסם
  • מחבר

אני ממש אוהב את הציוד, נראה לי שהמגבר כבר דיי ישן.

העניין בהחלפה הוא שעברנו דירה והרמקולים בצבעם ה"חום בהיר" לא מסתדרים היטב עם הסלון...

וברור לך שזאת החלטה של אישתי :)

לכן חשבתי על טפט או לפחות רמקולים חדשים לבנים של חברה טובה.

פורסם

הכי פשוט וזול יהיה לצבוע אותם \ חיפוי כלשהו כמו שהצעת.

פורסם

המגבר שלך מוסיקלי מהרבה מגברים חדשים שתוכל לקנות היום, אפילו בסכום גבוה ממה שהוא נקנה במקור.

הייתה לי הרגשה שזה קשור באסתטיקה נשית. אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה: היא לא דורשת ממך לעבור לרמקולים שקועים בקיר. תנסה לעבוד עליה, להסביר לה שאסתטיקה לא מתחילה ונגמרת בהתאמת צבעים. שתחשוב על הרמקול כמו על כלי נגינה: האם היא הייתה צובעת בלבן את הגיטרה שעומדת בפינת החדר? אותו דבר לגבי הרמקול. כמו כלי נגינה, לרמקול יש מקדם אסתטי עצמאי משלו שאסור להוסיף או לגרוע ממנו דבר. כמו כלי נגינה, הוא לא צריך "לכופף" את עצמו מבחינה אסתטית כדי להשתלב בנוף כלשהו.

אם תשים טפט או תנסה לצבוע זה רק יזיק למראה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

אנחנו נחשוב מה לעשות עם המערכת.

האם מישהו יכול לתת לי עצה או מדריך איך ל"כייל" את המגבר בכדי להפיק ממנו את המירב?

אני בדיוק עומד לחבר אותו לרמקולים....

פורסם

תעיף מבט במדריך למשתמש. אני מניח שאפשר להשיג אותו באתר האינטרנט של היצרן, אם אין לך את המדריך המקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים