פורסם 2013 במאי 412 שנים מי שאוהב צבעים מוגזמים לא טבעיים יותר מדיי טמפרטורה צבע כמו שיש במסכי הטלוויזיה החדשים מצב דינמי יותר מדיי בוהק זוהר צבעים חזקים על חשבון הפירוט של הצבע והתמונהזה מצב שנולד לחניות בשביל שהמסך שלהם היה בולט בחנות וימשוך את העין של הקונהמי שמבין בודק את המסך במצב רגיל או סרט ולא מתייחס למצב דינמי שהוא מוגזם לא טבעי בDELL יש יותר פרוט צבעים יותר צבעים מדויקים אנשים לא רגלים למסך הזה צריך לקוון אתו להגדרות פרופיל נכונות עם הפרופיל צבע של של המסך וגם מהדיסק כי DELL לא מכיילים אתו טובלא כל האנשים מומחים לכוונון מסכים ואין להם מכשיר יקר שאיתו מקונים את הצבעים יש גם בעיה שמערכות ההפעלה של מיקרוסופט השיטה שלו הצגת הצבעה ופלטת הצבע היו לא מספיק נכוניםלפי התקן של ADOBA בWIN7 במיוחד WIN8 מיקרוסופטשינו את השיטה של יצור הצבע והמצב יותר טוב
פורסם 2013 במאי 412 שנים אני מקווה מאוד שאני טועה ואוכל להתכוונן על כיול נכון מתי שהוא, כל מה שניסיתי לא עזר.
פורסם 2013 במאי 412 שנים מחבר אני מכיר הרבה כאלו שרכשו את המסך של DELL והיו מרוצים מאוד, אמרו שרואים ממש מדהים ובמשחקים זה בכלל מעולה, אבל אני לא סגור על זה.אם כך, על איזה מסך תמליצו בעבור גיימינג? בסביבות המחיר של DELL מ-TMS/KSP.
פורסם 2013 במאי 412 שנים לא הייתי לוקח במחיר הזה של עד 1500 ש'ח מסך אחר חוץ מהDELL שהוא הכי משתלם ברגע שמקונים את המסך כמו שצריך למסך כזה מהר מאוד מתרגלים ולא רוצים מסך אחר לי יש את המסך שלהםכבר 3 שנים ועדיין עובד כמו חדש ומדהים ואין בעיות גם שאומרים התגובה של המסך 2MSזה בTN פנל זולזה בא על חשבון איכות התמונה פרוט כמות הצבעים זווית צפיה גרועה ועוד גם השיטה עבודה של פנל טוב שונה יש יותר BIT צבעה RGB לפיקסל לנקודה על המסך בגלל זה למרות שהוא רק 5MS הוא מהיר נ.ב מספיק להאמין למה שרשמות החברות השנות הם רק מגזימים בשביל שתקנה הכול וביוקר זה על הנייר מספרים של אנשי שווק עדיף שתשמע לאנשים מבנים שיש להם את המסך תלמד קצת לא יזיק גם
פורסם 2013 במאי 1612 שנים LED זה בסה"כ סוג התאורה האחורית של המסך (בניגוד לתאורה פלורסצנטית CCFL). היום כל המסכים מגיעים עם תאורה כזאת, כשהיתרוןהיחיד של תאורה כזאת היא היכולת לייצר מסכים דקים יותר. ה-DELL הנ"ל הוא בעל תאורת LED (ואין שום קשר לפאנל!!!)יש עוד מספר יתרונות ובהן:א. צריכת חשמל נמוכה יותרב. אורך חיים ממוצע טיפוסי ארוך יותראך מנגד יש גם חסרון: תאורת CCFL מספקת ספקטרום צבעים רחב יותר, ועל כן מסכים מקצועיים שנועדו לתחום עיבוד תמונה וגראפיקה,מגיעים בדר"כ עם תאורה אחורית מהסוג הישן דהיינו CCFL. (אם כי גם נישה זו הולכת אט אט ונעלמת כך שאוטוטו כבר לא יהיו CCFL בכלל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.