פורסם 2013 באפריל 2712 שנים לפטופ אל תקנה מחו"ל עם משלוח לארץ הסיכוי שהוא יעצר במכס גדול יותר וגם אם תחסוך קצת אולי עניין האחריות יכול להיות שווה את ההפרש של המחיר שלו בארץאם אתה נוסע לחו"ל וקונה זה משהו אחר
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר אני מבין. אוקיי אז לפטופ נקנה כנראה כשאהיה בביקור בחו"ל בהזדמנות. יש לי עכשיו משהו שרלוונטי מאד לעכשיו, אני רוצה לקנות סקופ, לדוגמא את זה: הוא מעל 325$, המכס עליו הוא 6%, והמע"מ כיום הוא 17%, מה שאומר 24% תוספת, במידה והוא עובר במכס. אז האם להשלים עם זה שאני מוסיף רבע מעלות המוצר? הוא קצת יותר גדול ממה שהתמונה מראה כמו כן הוא מגיע במין תיק עם כל מיני תוספות.. התיק מוסיף עוד לגודל של החבילה.. אפשר לראות את התיק המדובר(וגם את הגודל האמיתי של הסקופ) בוידאו הזה:
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר הם שולחים לי את זה עם DHL.יש משהו שאפשר לעשות כדי למזער עלויות איכשהו?לפעמים גם DHL בעצמך מבקשים איזה עמלה - זה משהו שאפשר להמנע ממנו ע"י עבודת הכנה כלשהי שאעשה בעצמי?
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר הממאני התכוונתי יותר בקטע של לדאוג ש-DHL לא יבקשו בעצמם איזה עמלה משלהם..
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים יש להדגיש שאם מדובר בטאבלט עם יכולת גלישה ברשת 3G, תצטרך להוסיף מס קנייה של 15 אחוז מערך החבילה וזאת בנוסף בתשלום מע"מ.זה לחלוטין לא מדוייק. מס קניה של 15% יש רק על טאבלטים שניתן לקיים בהם שיחה סלולרית, כלומר שיש עליהם חייגן סלולרי. על טאבלט שעושה שימוש ב-3G לצורכי גלישה בלבד (כמו ה-NEXUS 7) אין מס קניה של 15%.
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים מחבר תגידואם מוצר נשלח בעזרת חברת שילוח פרטית(למשל DHL),האם יש מקרים שהמכס מפספס את זה, ואז לא מבקש כלום?או שמשהו שנשלח עם DHL(או חברות שילוח פרטיות בכלליות) זוכה ב-100% לבדיקה מצד המכס?
פורסם 2013 באפריל 2812 שנים זה לחלוטין לא מדוייק. מס קניה של 15% יש רק על טאבלטים שניתן לקיים בהם שיחה סלולרית, כלומר שיש עליהם חייגן סלולרי. על טאבלט שעושה שימוש ב-3G לצורכי גלישה בלבד (כמו ה-NEXUS 7) אין מס קניה של 15%.אנשי המכס חולקים עלייך:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4321340,00.htmlI stand corrected - בכתבה מעודכנת יותר נכתב שאנשי המכס מכחישים את החיוב הנוסף על מודם סלולרי:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000811259
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים תגידואם מוצר נשלח בעזרת חברת שילוח פרטית(למשל DHL),האם יש מקרים שהמכס מפספס את זה, ואז לא מבקש כלום?או שמשהו שנשלח עם DHL(או חברות שילוח פרטיות בכלליות) זוכה ב-100% לבדיקה מצד המכס?במקרה הזה המכס לא מפספס אף פעם! שילוח דרך DHL, FEDEX או UPS תמיד גורר חיוב מלא בכל המיסים האפשרים. לכן תמיד עדיף לשלוח בדואר איטי וללא שירותי שילוח.
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר במקרה הזה המכס לא מפספס אף פעם!שילוח דרך DHL, FEDEX או UPS תמיד גורר חיוב מלא בכל המיסים האפשרים.לכן תמיד עדיף לשלוח בדואר איטי וללא שירותי שילוח.שאלתי את החנות שקניתי ממנה, אם הם יכולים לשלוח לי את ה-scope הזה בדואר רשום ממשלתי רגיל,והבחורה שדיברתי איתה אמרה לי שבגלל שהמכשיר הזה כולל סוללה, אז אי אפשר לשלוח את זה בממשלתי.לא רציתי לשגע אותה, אז אמרתי לה טוב (לגבי DHL)אבל זה נשמע לי קצת חרטה - ממתי יש בעיה לשלוח מכשירים עם סוללה?אנשים קונים ב-DX טונות של דברים עם סוללה..אולי כן כדאי להתעקש על זה איתם?
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים לפני כשנה הייתה מגבלה שלפחות בארה"ב, הUSPS לא הסכים לשלוח סוללות לחו"ל. הפסיקו עם זה מאז, אבל אולי במקומות אחרים קיימות מגבלות (אני יודע שבאירופה יש איפשהו).
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר האמת שאם באמת יש להם בעיה לשלוח את הסוללה עם הדואר הממשלתי, אז אפשר לעשות טריק קטן.. לשלוח את הסוללה+תיק+פרובים עם DHL, ואת הסקופ עצמו - בלבד, בדואר רשום ממשלתי.. זה גם יקטין את החבילה אבל זה עדיין לא מבטיח לי שלא אצטרך לשלם את ה-100 ומשהו דולר הנוספים האלה עבור המע"מ+מכס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.