עבור לתוכן

מחפשת מדפסת הזרקת דיו משולבת לבית

Featured Replies

פורסם

שלום,

המדפסת שלי (HP Officejet All in One 5610) הפסיקה להדפיס לאחר שש שנים :-(

אני מחפשת מדפסת דומה ואיכותית.

ראיתי מדפסות עם שני ראשי דיו וגם כאלה עם 4 ראשי דיו. לא יודעת מה עדיף...

בנוסף, בשיטוט באינטרנט (בארץ ובחו"ל) קראתי חוות דעת סותרות על חלק מהמדפסות. לכן, אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בפועל.

אני לא צריכה שהמדפסת תהיה אלחוטית, וכן מחפשת מדפסת שקטה יחסית ולא גדולה מהמדפסת הנוכחית שלי).

אשמח לעזרתכם,

מיכל

פורסם
  • מחבר

עוד המלצות?

איך ה HP 4500?

ומה עם המדפסת החדשה ש HP מפרסמת בעיתונות? יש למישהו נסיון איתה? HP 4625

תודה,

מיכל

פורסם

HP 6500 מדפסת טובה. גם Brother MFC430 היא מדפסת טובה ומומלצת, בעלת מיכלי צבע נפרדים.

לדעתי מיכלי צבע נפרדים זה יתרון מהסיבה שאם יש לך מיכל אחד לצבע ואחד מהצבעים נגמר, הלך המיכל וצריך להחליף אותו.

לכן לדעתי עדיף לעבוד עם מיכלי צבע נפרדים - כאשר נגמר צבע אחד, לא צריך להחליף את יתר הצבעים אלא רק את הצבע שנגמר.

HP 4500 יותר זולה מה-6500 ואין לה מיכלי צבע נפרדים. אם זה יתרון או חסרון עבורך, תחליטי את.

פורסם
  • מחבר

HP 6500 מדפסת טובה. גם Brother MFC430 היא מדפסת טובה ומומלצת, בעלת מיכלי צבע נפרדים.

לדעתי מיכלי צבע נפרדים זה יתרון מהסיבה שאם יש לך מיכל אחד לצבע ואחד מהצבעים נגמר, הלך המיכל וצריך להחליף אותו.

לכן לדעתי עדיף לעבוד עם מיכלי צבע נפרדים - כאשר נגמר צבע אחד, לא צריך להחליף את יתר הצבעים אלא רק את הצבע שנגמר.

HP 4500 יותר זולה מה-6500 ואין לה מיכלי צבע נפרדים. אם זה יתרון או חסרון עבורך, תחליטי את.

תודה על התשובה.

מלבד ההבדל בכמות מיכלי הדיו, האם ה 4500 אמינה? מצאתי ברשת דעות לכאן ולכאן.... (גם בארץ וגם בחו"ל)

אני מחפשת מדפסת אמינה ואם אפשר לא יקרה.

תודה,

מיכל

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם ה-HP 4500 אבל אני הייתי מעדיפה חד משמעית מדפסת עם מיכלי צבע נפרדים, זה רק יכול לחסוך בעלויות לטווח הארוך.

למדפסת Brother MFC430 שהמלצתי לך עליה יש מיכלי צבע נפרדים וגם הביקורות עליה ברשת טובות יותר מאשר על ה-HP.

פורסם

אחרי שנים של HP החלטנו לנסות להחליף.היתה לי את הגרסא הקודמת של ה-Brother (דגם MFC-320 או MFC-230 או משהו דומה).

עבדה טוב, היתה נוחה לתפעול.

איכות ההדפסה שלה (לדעתי) נחותה ממש מ-HP.

מדי פעם היתה לוקחת יותר מדף אחד ונתקעת.

הרעיון של ראשי דיו נפרדים היה נחמד, אבל ההדפסות שלנו היו "מאוזנות" ככה שהחלפנו את כל הראשים הצבעוניים יחד. ראשים לא יקרים.

התפגרה אחרי שנתיים (הגומיות נקרעו).

אז קנינו את ה-4500, בגרסא הקווית (חיבור רשת קווי).

איכות הדפסה מצוינת לדעתי.

די רועשת בהשוואה ל-Brother. גם נראה (ויזואלית) שתופסת יותר מקום מה-Brother.

הדפסות טיוטה מהירות וטובות.

לצערי, היא די מעיפה את הדפים מהמדפסת בסיום ההדפסה. כל הטריקים שניסיתי לא עוזרים (מבלי לחסום ממש את המדפסת), והדפים אצלי עפים על הרצפה :screwy:

פקס וסורק פשוטים וטובים.

לדעתי שווה את ההשקעה. (אין לי מניות ב-HP).

יש היום את הדור החדש של המדפסות של HP, אני לא יודע איך הן....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר נקנתה מדפסת HP 4500 קווית.

בינתיים אין תלונות :-)

תודה לכל העוזרים,

מיכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים