עבור לתוכן

מדפסת לייזר צבעונית עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח?

כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר?

תודה!

פורסם

לדעתי עבור הדפסות בצבע עדיף מדפסת הזרקת דיו, במיוחד אם מדובר בהדפסת תמונות.

פורסם
  • מחבר

שלום גלי, תודה על תגובתך.

אין מדובר בהדפסת תמונות (לפחות לא על דפים מיוחדים).

אבל נניח שהזרקת דיו נותנת תמורה טובה יותר לכסף, ובהנחה שאני *לא* זקוק למדפסת משולבת, על מה את ממליצה?

תודה,

תומר

פורסם

HP8600 - היתרון שלה שיש לה מיכלים דיו גדולים

על לייזר ציבעונית איכותית תצטרך לשלם הרבה יותר

פורסם

יש דגם לייזר צבע של CANON LBP-70184/7010 (ההבדל הוא בצבע הפלסטיק החיצוני) שישש לו רזולוציה טובה ועלות נמוכה של טונרים - הוא מקביל למדפסת HP 1025 ומשתמש באותם טונרים.

לפי הגדרות היצרן טונר שחור עד 1200 דף, כל אחד מהצבעים עד - 1000 דף.

הנתונים האלו הם לפי כיסוי של 5% מהדף (אצל כל היצרנים וכל הדגמים של המדפסות).

קח בחשבון שהדפסת תמונה בגודל 9X13 הוא בערך 30% כיסוי או יותר אז ההדפסות בפועל הן בכמות קטנה יותר מהנתונים האלו.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824862

הנה הקישור אליו.

היתרונות של מדפסת ליזר הן:

איכות ההדפסה - אפשר להוציא איכות גבוהה גם על נייר רגיל - לא צריך נייר פוטו לתמונות.

בשימוש מועט היא לא מתייבשת,במדפסת הזרקת דיו שתעמוד זמן ארוך ללא הדפסה ראשי הדיו יכולים להתייבש ולהיסתם.

פורסם

לגבי הדפסת תמונות, דיברנו על זה בדיון הזה, מדפסת לייזר להדפסת תמונות זה לא רעיון טוב וגם הדפסת תמונות על נייר רגיל זה לא רעיון טוב.

אם אתה מדפיס באופן קבוע ולא משאיר את המדפסת ללא שימוש לתקופה ארוכה אין לך מה לחשוש שראשי הדיו יתייבשו או ייסתמו.

אני משתמשת במדפסות הזרקת דיו כבר שנים באופן שוטף ואף פעם ראשי הדיו לא התייבשו או נסתמו אצלי. צריך להדפיס קצת כל שבוע שבועיים וזהו.

כאמור למי שמדפיס באופן קבוע זה בכלל לא משנה.

שים לב שיש מקרים שהכותב הוא בעל עניין והוא ממליץ לך על מדפסת שגם נמכרת אצלו באתר...

למדפסת ששישר המליך לך יש טונרים נפרדים לצבע - כלומר 4 טונרים. עלות של 4 טונרים חלופיים, כלומר לא מקוריים, היא 556 ש"ח (139 ש"ח לטונר).

אם תרצה טונרים מקוריים תצטרך להיפרד מ-250 ש"ח עבור כל טונר, כלומר סט של 4 טונרים מקוריים יעלה לך 1000 ש"ח.

אולי אם אתה מדפיס המון זה ישתלם לך, אבל דעתי היא שאם אתה מדפיס באופן שוטף ולא צריך להדפיס בכמויות מסחריות, עדיף לך ללכת על מדפסת הזרקת דיו שהיא רב תכליתית.

ציינת גם שאתה לא צריך מדפסת משולבת.

יש מדפסת הזרקת דיו Canon Pixma iP7250 שהיא לא מדפסת משולבת אך כוללת תמיכה ברשת אלחוטית.

יש לי ניסיון מצויין עם סדרת ה-Pixma של Canon, אני עובדת עם המדפסות האלו במשך שנים והן מצויינות.

יש לך סט ראשי דיו עבורה ב-350 ש"ח ויש גם אפשרות לסט ראשי דיו גדולים (XL) ב-450 ש"ח.

המדפסת גם תומכת בהדפסה דו צדדית אוטומטית (מאוד שימושי לחיסכון בדפים) והדפסה על גבי דיסקים.

אם אני הייתי צריכה לקנות מדפסת היום, הייתי קונה את המדפסת הזו, אך זה כמובן נתון לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הכל!

פורסם

נא לשים לב, אני מציע מניסיון של 11 שנה במקצוע.

מעולם לא הצעתי לאף אחד לרכוש מהעסק בו אני עובד!!!!!!

אני מכיר מדפסות הזרקת דיו ולייזר כבר המון שנים.

בשימוש מועט לייזר צבע היא פתרון מצוין, אם היו הרבה הדפסות אז הייתי ממליץ או שחור לבן או הזרקת דיו.

לא חשוב בכלל כמה עולה המדפסת!!

מה שחשוב הוא כמה עולה להדפיס כל עמוד.

אם אתה מתעקש על דיו אז תבדוק גם את הדגמים של חברת ברדר - יש להם דיו חליפי זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים