פורסם 2013 באפריל 1212 שנים אהלן,אני רוצה לפרמט את מערכת WIN8 שיש לי. לפני זה היתי תמיד עושה FORMAT מלא דרך דיסק מקורי של WIN8.עכשיו שיש של RESET ב WIN8 נראה לי אין צורך להישתמש יותר בדיסק.1. האם יש הבדל בין האופצייה הזאת לבין פירמוט בעזרת DISK (הדרך הישנה והבטוחה) כלומר האם הRESET חזק כמו FORMAT מלא?2. האם ה RESET הזה של WIN8 מוחק גם כוננים אחרים כלומר DISK D או DISK E שיש לי במחשב?ניסיתי שעה למצוא תשובה באינטרנט אבל התשובות שהם נותנים ממש לא ברורות לי.תודה.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים את זה קראת?http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2012/12/10/reset-windows-8.aspxחוץ מזה, הערת אגב: פירמוט זה לא התקנה של מערכת ההפעלה. פירמוט זו רק הפעולה של הכנת כונן לשימוש, תוך כדי מחיקה ויצירה מחדש של מערכת הקבצים (כלומר, כל התוכן שעל הכונן נמחק). בעיקרון בשביל להתקין מערכת הפעלה אפילו לא חייבים לפרמט את הכונן.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים האם פעולה שכזאת דומה לפרמוט ותאפשר לי להתקין מחדש הכל במידה והחלפתי לוח אם?(סליחה שאני מתנחל בדיון של מישהו אחר)
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים ^תשתמש ב sysprepC:\windows\system32\sysprep\sysprepזה ימחק את כל הדרייברים/תוכנות שמותקנות לך על המערכת ויכין את ה win לקבלת חומרה חדשה.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים הוא אומר שאי אפשר לעשות כן עם ווינדוס ששודרג מגרסא ישנה (7).ריסט הוא האופציה היחידה?הרשיון ישאר?והכי חשוב, האם ימחקו כוננים חוץ מ-C?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.