עבור לתוכן

עזרה| מפצל כניסת אודיו זכר ל2 נקבה

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

לאחרונה רכשתי שני זוגות רמקולים אבל במחשב שלי יש רק כניסה אחת ירוקה 3.5 מ"מ (aux) (הכבל של האודיו הירוק..) דוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=1jzibdcntqo4.jpg

אך אני זקוק ל2 כניסות. ניסיתי לרכוש מאיביי מפצלים כמו זה לדוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=nnhxyuj2zz3e.jpg

או זה לדוגמא זה: שאגב עלה לי 100 ש"ח.. http://sizmedia.com/my.php?i=ggiqnnoi0jwn.jpg

בסופו של דבר כשניסיתי לחבר אותם אז או שהיו בעיות מגעים או שהאיכות סאונד הייתה על הפנים.. ואני באמת מחפש בנרות איך לסדר את זה.. אני אשמח אם תציעו לי פתרון שיעבוד ללא כל בעיות סאונד/מגעים כולל גם אם זה לרכוש ציוד נוסף.. אין לי בעיה לקנות כרטיס קול או סוג של אקולייזר או משהו בסגנון שיפצל.. אין לי שמץ.. העיקר שיהיה נחוץ ויעבוד טוב. תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

רוצה לחבר שני זוגות רמקולים על יציאת האודיו ?

אם כן בסכום פעוט רכוש את זה ->

או

היי קודם כל תודה על התגובה המהירה.

שנית כנראה שלא נכנסת לקישורים שהעלתי בשרשור, כמובן שכבר רכשתי כמה כאלה ואף אחד מהם לא עבד לי כמו שצריך.

אשמח עם תעבור שוב על ההודעה שלי ותוכל לראות ואולי לזהות מה הבעיה. (מצורפות תמונות)

תודה מראש :)

פורסם

באיזה כרטיס קול מדובר? אתה רוצה סאונד היקפי?

פורסם
  • מחבר

באיזה כרטיס קול מדובר? אתה רוצה סאונד היקפי?

בעיקרון אני רוצה סאונד היקיפי.

כרטיס הקול שלי הוא מובנה בלוח האם, האם אני צריך לרכוש אחד חיצוני?

לדעתי מה שחסר לי זה מגבר האם זה נכון? ואם כן האם תכל להמליץ לי על אחד שיסדר את הבעיה?

תודה מראש :)

פורסם

מובנה לא אומר לי כלום. מה דגם הלוח?

פורסם

חבל שאתה מבזבז כסף על שטויות.

כנראה כרטיס קול חדש זה הפתרון בשבילך.

פורסם

יתכן מאוד כי כרטיס הקול שלו מתאים והוא לא יודע את זה.

פורסם

אם זה מעניין אותך ראיתי בפשפשוק אחלה כרטיס קול 5.1 שמתחבר ל- USB ויש לו גם יציאות אופטיות, אם אני לא טועה המחיר היה 120 ש"ח אבל אל תתפוס אותי במילה.

תגיד אם זה מעניין אותך ואחפש את הפרסום.

פורסם

יתכן מאוד כי כרטיס הקול שלו מתאים והוא לא יודע את זה.

כן שאלתי אותו מה הדגם בדיון הכפול שהוא פתח.

פורסם
  • מחבר

אם זה מעניין אותך ראיתי בפשפשוק אחלה כרטיס קול 5.1 שמתחבר ל- USB ויש לו גם יציאות אופטיות, אם אני לא טועה המחיר היה 120 ש"ח אבל אל תתפוס אותי במילה.

כן אחי זה מעניין אותי
פורסם

למה צריך הבנאדם יציאה אופטית אם הוא לא יודע שחיבור 2 זוגות של רמקולים לא נותנים שמיעה היקפית, ובעצם בשביל שמיעה היקפית הוא זקוק גם למערכת רמקלים של לפחות 5.1.

120 ש"ח לכרטיס USB 5.1 יקר כשניתן להשיג 7.1 ב- 40 ש"ח ->

לפותח הפתיל sinsonik - הייתי רוצה לדעת באיזה מחשב מדובר? מה דגם הלוח?

אתה בטוח שאתה צריך שמיעה היקפית ?

surround-sound-hook-up.gif

פורסם

זה לא נכון.

לי יש מגבר שמחוברים אליו 4 רמקולים כרגע ואני שומע צליל היקפי.

המחשב מפענח את הפסקול של הסרט ושולח לרמקולים הקדמיים גם את הצלילים של הסנטר, בעוד האחוריים הם פשוט אחוריים...

פורסם

למה צריך הבנאדם יציאה אופטית אם הוא לא יודע שחיבור 2 זוגות של רמקולים לא נותנים שמיעה היקפית, ובעצם בשביל שמיעה היקפית הוא זקוק גם למערכת רמקלים של לפחות 5.1.

120 ש"ח לכרטיס USB 5.1 יקר כשניתן להשיג 7.1 ב- 40 ש"ח ->

אני לא מבין איך אייבורי מוכרים כרטיס עם 2 יציאות וכותבים שהוא 7.1 , זה לא יכול להיות 7.1 מהסיבה הפשוטה ש- 7.1 זה 8 ערוצים ואני בספק גדול אם היציאה שם מוציאה 8 ערוצים דרך חיבור PL אחד (אחת מהן זו כניסת מיקרופון).

לכל היותר אני מניח שזה 7.1 וירטואלי ולא אמיתי, וגם זה אין לי מושג איך קורה באמצעות יציאה אחת. אולי זה מדמה סראונד דרך 2 רמקולים... כך שכל שאר הרמקולים לא משמיעים סאונד בכלל.

פורסם

באמת רשום עליו VIRTUAL 7.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים