עבור לתוכן

איך לגלוש באינטרנט במסכים שונים כאשר ה-Eyefinity מופעל ?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.. :hi:

אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity

מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה ..

אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים.

איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים,

מבלי לבטל את ה-eyefinity???

פורסם
  • מחבר

כבר הבנתי שאין פה הרבה שמשתמשים בeyefinity, אף אחד לא יכול לעזור במקרה?

אולי להפנות לאיזה מדריך?

פורסם

אני משתמש בeyefinity כל הזמן.

מה שאני עושה זה מאוד פשוט...אני פשוט מכוון את גודל החלון שיתאים לי למסך אחד וגורר אותו לאחד המסכים.

תאמין לי שאחרי שעה שעתיים, לא תשים לב שאתה עובד על חלון..

זה עניין של הרגל, ולטעמי זה עובד מצויין.

ובגדול, שאני פותח את הדפדפן על כל המסכים...

האתר לא נמתח על שלושת המסכים, אלה רק על האמצעי, ובמסכים הצדדים אני פשוט רואה חלון שחור.(או בחלק המקרים רק את הפרסומות)

עריכה: ד"א- אתה יכול לפתוח שלושה דפדפנים בכל אחד מהמסכים, כמובן שגם פה אתה פשוט צריך להתאים את גודל החלון למסך.

פורסם
  • מחבר

זה לא אותו דבר, אני כבר ניסיתי את זה, אין כמו להזיז חלונות ולשחק איתם איך שבא לך, חוץ מזה הכי מעצבן לגרור

חלון שאתה רוצה למקם איפה שהוא, בטעות המסגרת שלו נוגעת בחלק העליון או התחתון של המסך ואז אוטומטית הוא מתפרס על

שלושת המסכים,אני מחפש האם יש הגדרה שתפעיל או תבטל eyefinity בלחיצת כפתור, האם אפשר איך שהוא להגדיר את

זה בתור קיצור בכפתורי המאקרו במקלדת?

פורסם

מכיר את התופעה המקבילה בכרטיסי אנווידיה

אני משתמש בתוכנה של מטרוקס בשם פאוור דסק

בעזרתה אתה יכול לחלק את הרזולוציה הכוללת לכמה קטעים

התוכנה עובדת בצורה מצויינת

לדעתי

כל הסיפור הזה כבר נפתר בדרייברים האחרונים

אני פשוט לא הסרתי את התוכנה כדי לראות אם זה באמת עובד ברמת בדרייברים ללא התערבות של תוכנה חיצונית

פורסם

מיותר לחלוטין.. אני פשוט הגדרתי 2 פרופילים, אחד עם eyefinity ואחד בלי, קישרתי אותם לkeybind במקלדת (ctrl+shift+e מפעיל איפיניטי למשל) וכל פעם לפני משחק אני מעביר לאיפיניטי, ואחרי אני מחליף לרגיל..

הבעיה היחידה שהיה לי עם זה היא שהאיקונים של הדסקטופ התרוצצו לכל מקום, אז הורדתי תוכנה בשם fences שפתרה את הבעיה, ותוכנה בשם displayfusion שעוזרת עם ניהול ממשק ווינדוס למעל מסך אחד (עוד start bars, ועוד לחצן להרחבת חלון על כל המסכים)

פורסם
  • מחבר

^נשמע לי טוב להגדיר במקלדת קיצור, חוץ מזה מזמן אני משתמש ב-fences גם בבית וגם בעבודה.

הבעיה היא שלא הבנתי איך להקליט מאקרו במקלדת שלי..

פורסם

מיותר?

אני לא מתעסק בכלום.

תצורה אחת קבועה גם למשחקים וגם לעבודה בדסקטופ.

למה לי להתחיל להתעסק בפרופילים?

פורסם
  • מחבר

^אוקי אנסה את זה..

פורסם

מכיר את התופעה המקבילה בכרטיסי אנווידיה

אני משתמש בתוכנה של מטרוקס בשם פאוור דסק

בעזרתה אתה יכול לחלק את הרזולוציה הכוללת לכמה קטעים

התוכנה עובדת בצורה מצויינת

לדעתי

כל הסיפור הזה כבר נפתר בדרייברים האחרונים

אני פשוט לא הסרתי את התוכנה כדי לראות אם זה באמת עובד ברמת בדרייברים ללא התערבות של תוכנה חיצונית

אם אני לא טועה בכרטיסי amd זה נקרא hidra או משהו דומה לזה .

פורסם

לא צריך להגדיר, זה דרך הקטליסט

פורסם
  • מחבר

כמה חיפשתי את זה :kopfpatsch: ידעתי שזה קיים..

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגדיר, זה דרך הקטליסט

פשייי אחי איזה תענוג עם הקיצור הזה, איזה נוח...עשית לי את החיים קלים יותר..תודה רבה רבה..

עכשיו נשאר לי רק להבין, אם אני מסובב את שלושת המסכים למצב עמידה, איך אני מסובב את התצוגה?

פורסם

בתכלס נראה לי שאם תגדיר עוד פרופיל שבו המסכים על הצד זה יעשה את העבודה, אבל אף פעם לא יצא לי לעבוד במצב אנכי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים