עבור לתוכן

מחפש רמקול נייד קומפקטי אבל איכותי וחזק ככל האפשר - עד 1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני זקוק לרמקול שיודע לכסות אולם גדול בזמן הרצאה (לא למסיבה) - שיהיה איכותי וקומפקטי ככל האפשר.

ישמש מרצה בעיקר בחיבור למיקרופון אלחוטי ולמחשב נייד להצגת מצגות וסרטים.

התקציב גמיש מאוד ואין לי בעיה גם לקנןת מחו"ל במידת הצורך אם אין בארץ.

מכיוון שהוא נסחב בתיק, עדיף משהו בפורמט שטוח יחסית ולא קובייתי וכמובן קל ככל האפשר.

ניסיתי עד עכשיו כמה דגמים, חלקם מוצליחם יותר וחלקם מוצלחים פחות - מקווה שזה יתן כיוון:

1. ה-JBL DUET 200 עם 2x10w מספק בהחלט מבחינת עוצמת ואיכות האודיו אבל הוא גדול מאוד וכבד יחסית (700 גרם).

מידות 36x14x6.4 ס"מ. ללא BT ודורש גם שנאי חשמל לא פיצפון.

2. Monster ClarityHD - פיצפון, קליל עם אודיו לא רע בכלל אבל צליל מעט אנמי/מתכתי ולא חזק דיו (ועדיין - מהחזקים שראיתי בגודל הזה)

מידות 10x5x5 ס"מ ומשקל נוצה (200 גרם) - כולל BT, מיקרופון, מתח מ-USB של הנייד ובטריה מכובדת מאוד.

3. JAWBONE JAMBOX - פיצפון ומעוצב לעילא ולעילא אבל פחות עוצמתי מהמונסטר (2) ויקר בהרבה.

מידות 15x4x6 ס"מ - גודל אידאלי כמעט אבל מעט כבד בהשוואה למונסטר (360 גרם) שמוציא סאונד חזק ואיכותי יותר (ובשליש מחיר).

שאר המאפיינים (BT, מיקרופון, סוללה) דומים למונסטר.

מצד אחד אני פוזל לכיוון ה-Bose SoundLink Mobile Speaker II אבל הוא כבד מאוד - 1.3 ק"ג :o !

עם זאת, הוא ככל הנראה היחיד שחזק דיו אבל במימדים שפויים איכשהו בגלל העיצוב - 13x25x5 ס"מ.

גם השנאי שלו לא קטן והמשקל הזה לא ממש מעשי.

בצד השני של הסקאלה יש את ה-Soundmatters FoxL v2 הפיצפון שככל הנראה עדיף על המונסטר שקרוב אליו בגודל אבל אני בספק אם ההבדל גדול דיו כדי לעמוד בדרישות ולהצדיק את המחיר:

אני חושב שחלק נכבד מהמשקל, הגודל והמחיר של הרמקולים החזקים יותר קשור לסוללה הפנימית וליכולות ה-BT שאני ממש לא חייב.

אם יש רמקול בסגנון של ה-JBL הראשון אבל קומפקטי יותר ומעט קל יותר זה בדיוק מה שאני צריך.

אשמח להמלצות, אפילו אם זה לא מניסיון אישי - פשוט לא מצאתי רמקול שגם נותן סאונד ראוי וגם במידות שפויות ומשקל סביר.

לדוגמה, אם ה-BOSE היה שוקל 500-700 גרם הייתי לוקח אותו בוודאות למרות שהוא לא קומפקטי במיוחד.

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

נתקלתי בביקורת הזו היום אם זה עוזר איכשהו:

http://www.htmobile.co.il/article04545

תודה רבה - קראתי סקירות השוואותיות שלו והוא חלש יחסית לאחרים ולא מסוגל ממש לעלות בווליום ללא עיוות רציני.

ניסיתם את הדבר הזה - http://www.mightydwarf.com/ ?

שוב תודה - לא מכיר, אבל רק לפי המידות שלו די ברור שהוא לא ממש מתחרה בקטגוריה הזו.

אחפש לקרוא עוד קצת - למה דווקא קישרת אליו?

פורסם

ראיתי אותו עובד והוא דיי מרשים יחסית למוצר כל כך קטן.

מספיק שיש לך שולחן בחדר ומצאת סוג של מגבר אקוסטי שמספיק כדי לנגן בעוצמה חזקה.

תראה את זה:

פורסם
  • מחבר

הוא באמת נראה מעניין מאוד ביחס לגודלו, בעיקר גרסת ה-26W שלו.

* הצורך והתלות שלו במשטח עליו הוא מונח בשביל הבאס עלול להיות בעייתי (אבל אולי יתרון?)

* הבדיקה שם היא בחדר קטן - לא ברור איך יעבוד באולם גדול ללא כל ההחזרות מהקירות הקרובים (עליהן ה-HI/MID בנויים).

* עם המגבר והשנאי הוא מגיע ל-825 גרם. לא מעט...

פורסם
  • מחבר

מנסה שוב....

לצורך העניין גם רמקולים "רגילים" קומפקטיים ולא כבדים הם אפשרות מצויינת.

גם כאלה שמחייבים חיבור לחשמל ו/או חיבור לכבל אוזניות!

ה-JBL DUET 200 שהיה לי הוא דוגמה מצויינת רק מעט גדול וכבד מדי - נתן 20W חזקים בהחלט בגודל סביר יחסית.

jbl_duet_200.jpg

אם יש משהו חזק ברמות האלה אבל קטן וקל יותר זה יהיה מצויין - ממש לא צריך בטריה, BT, WIFI או כל שטות אחרת.

ראיתי למשל את ה-Sony SANS300 HomeShare Wi-Fi Network Speaker שכבר לא מיוצר אבל בגודל/משקל סבירים יחסית.

לא הצלחתי להבין כמה W הוא מוציא אבל הוא נראה לי רציני יחסית.

אפילו רמקולים "רגילים" למחשב באים בחשבון, בהנחה שהם חזקים, קומפקטיים וקלים דיים.

פורסם
  • מחבר

מעניין... הולך לקרוא.

ראיתי את ה-FLIP הקטן יותר אבל לא התרשמתי מהיכולות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים