עבור לתוכן

שייך לחכות לתשתית של אקספון?

Featured Replies

פורסם

ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית?

בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה.

מה אפשר לעשות?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי שכדאי לחכות.

בבזק ובהוט מכריחים אותך לעשות רוחב פס גדול בעלות גבוהה; כשהמהירות היא אותה המהירות, חוץ מכמה דקות ביום אולי. זה כי איכות האינטרנט היא אותו הדבר כמו שהייתה ברוחב פס דק יותר (והיא לא משהו בכלל).

אז עדיף לפחות לקבל מחיר נמוך.

אגב - המילה שייך לא שייכת למשפט.

פורסם

תעשה תשתית שהכי משתלמת לך כרגע, רק אל תתחייב ברכישת מודם/נתב.

ברגע שאקספון יצאו לשוק תוכל לעבור אליהם בחופשיות (או להשאר באותה תשתית אם יורידו מחיר בהתאם).

פורסם

התקשרתי לאקספון ונאמר לי שעוד חודש בערף הם יחלו לשווק תשתית.

פורסם

כן בערך עוד חודש, היה כתוב באיזו כתבה; כך הגעתי לשאלה הזאת מחיפוש בגוגל.

היה לי רוחב פס 2.5 ורציתי לשפר. לא הצלחתי להגיע עם הוט להסכם אז התנתקתי. התחברתי בינתיים שוב; אבל עכשיו אני משלם 80 על 12, כי זה כל מה שמציעים; והאינטרנט לא משהו בכללי. אז אני גם מחכה לאקספון; או בשביל לעבור, או בשביל להתמקח מול הוט.

נראה לי עדיף לך לחכות בשביל לא לשלם על התקנה שאולי תצטרך להחליף. אני לא יודע איזה סוג תשתית תהיה להם בכלל; כמו בזק או משהו אחר.

פורסם

אני בספק אם אקספון לא יהיו חלק מהמונפול. לא מאמין שהכניסה שלהם לשוק תפתח תחרות או תגרום לירידת מחירים.

פורסם

אם אתה בהוט הכי זול לא לעשות כלום כי בבזק רוצים לפחות 100 שקל על מודם אם אתה לא רוצה לשלם 300-400 שקל דמי התנתקות על הנתב שלהם.

אתה יכול לשלם על עוד מהירות בהוט אם בא לך כי היום זה בלי התחיבות . בקשר לאיכות האינטרנט בהוט אני לא יודע כי אף פעם לא היה לי אינטרנט שלהם. לעבור לבזק יעלה לך איזה 180 שקל התקנה , 100 שקל על מודם ואז 100 שקל לחודש. כשעושים את כל החישוב כולל התקנה ללקוח חדש זה בערך 123 שקל לחודש במשך שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים