עבור לתוכן

מחפש לקנות מקלדת מכנית עם Cherry MX Red

Featured Replies

פורסם

אין לי העדפה לחברה מסויימת , מחפש מקלדת עם איכות בנייה גבוהה , שתהיה עמידה והעדפה למקלדת שמסוגלת להכנס לתיק של לפטופ 17'

פורסם

מה התקציב? אתה יכול למדוד את התיק של הלפטופ ולכתוב פה את המידות שלו שנדע להמליץ על מקלדת שתוכל להיכנס לתיק?

Zowie Gear CELERITAS Gaming - מקלדת מכנית מומלצת עם סוויצ'ים אדומים.

Corsair Vengeance K60 Performance Mechanical Gaming גם מקלדת טובה.

פורסם
  • מחבר

הגודל זה 43.9cm , אני ממש לא מעריץ של המותג zowie למען האמת.

פורסם

Corsair K60 שהמלצתי לך עליה אמורה להיכנס בתוך התיק, אלו המידות:

K60 438(L) x 163(W) x 24(H) mm / 17.2” (L) x 6.4” (W) x 0.94 (H)

פורסם
  • מחבר

המקלדת נראית די טוב למען האמת וגם הביקורות עליה לא חוסכות בשבחים , כנראה שאני אלך על זה , רק חבל לי שלא ניתן להשיג כאן מותגים שנותנים חסות לקבוצות בתחום הגיימינג המקצועי , oh well , תודה רבה עזרת לי מאוד

פורסם

אפשר לדעת מה יש לך נגד zowie? או שמה שמפריע לך זה שאייבורי מיבאים את המוצרים שלהם?

בקשר לספונסרים, אני חושב שלכל יצרניות הציוד המקצועי משמשות כספונסר של לפחות קבוצה אחת.

למשל הינה סרטון של שחקן SC2 (צילום מאוד נדיר, בדרך כלל אסור לצלם את המסך ואת המקלדת באותו הזמן):

כמו שאתה רואה ציוד של ZOWIE וחולצה עם הלוגו שלהם (החברה הזו הצליחה מאוד בקוריאה). ZOWIE גם ידועים בזה שהעכברים שלהם מעוצבים על ידי שחקני CS שפרשו.

TT ESPORTS עובדים עם מספר דיי גדול של קבוצות (http://www.ttesports.com/teams/teams.aspx).

אני בטוח שגם ל CORSAIR יש אבל אני לא מוצא כרגע.

בקיצור כל החברות שיש בארץ נותנות חסות לקבוצות מקצועיות, כל אחד חזקה באיזורים שונים של העולם.

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שאתה צודק , פשוט יש לי קטע כזה שאני מעדיף לקנות מוצרים של המותגים שתומכים בקבוצות שאני אוהב (אף פעם לא ראיתי את zowie נותנים חסות בסצנה של league of legends) אז אני יותר בכוון של steelseries , benq וכו' , אני חושב שזה משהו שכל גיימר צריך לעשות בשביל להראות לחברות שהשקעה בeSports היא לא לחינם.

פורסם

טוב כנראה שאתה צודק , פשוט יש לי קטע כזה שאני מעדיף לקנות מוצרים של המותגים שתומכים בקבוצות שאני אוהב (אף פעם לא ראיתי את zowie נותנים חסות בסצנה של league of legends) אז אני יותר בכוון של steelseries , benq וכו' , אני חושב שזה משהו שכל גיימר צריך לעשות בשביל להראות לחברות שהשקעה בeSports היא לא לחינם.

תקשיב אני מכיר את זה ויודע אל מה אתה מדבר כי גם אני עד לא מזמן הייתי סוג של פאן בוי של SS בגלל LOL וקניתי את המקלדת של ZOWIE ואני ממש לא מצטער אל זה ולהפך מאז אני גם קניתי עכבר מהם וזו אחלה חברה כול המוצרים שלהם ממש איכותים ואני ממליץ לך אל המקלדת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים