עבור לתוכן

שאלה|מה עדיף HUB או SWITCH

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים]

הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH.

מה ההבדל ומה עדיף?

אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה -

תודה!

פורסם

מן הסתם switch -

זה מכשיר יותר מתקדם

הוא עושה מה שhub עושה, רק שהוא יודע למנוע התנגשויות במידה ומידע עובר בכל הכניסות במקביל

פורסם

HUB זה היסטוריה. קשה עד בלתי אפשרי להשיג חדשים כאלו כיום. בכל מקום שכתוב HUB ברכזות רשת, מדובר ב SWITCH.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם switch -

זה מכשיר יותר מתקדם

הוא עושה מה שhub עושה, רק שהוא יודע למנוע התנגשויות במידה ומידע עובר בכל הכניסות במקביל

תודה לך, האם סוויץ כגון זה - http://ksp.co.il/?uin=12706 יעבוד טוב בשיתוף עם ה-HPNA שהראיתי?

מצאתי שתי מקומות אשר מוכרים HUB פשוט שעובד בדיוק כמו מפצל חשמל...

פורסם

אין סיבה מדוע שלא יעבוד טוב לשימוש ביתי.

גם hub לא עובד כמו מפצל חשמל. זה הרבה יותר מורכב מזה. יש לך לינקים ל 2 המקומות? סביר להניח שמדובר בטעות בניסוח.

פורסם
  • מחבר

אין סיבה מדוע שלא יעבוד טוב לשימוש ביתי.

גם hub לא עובד כמו מפצל חשמל. זה הרבה יותר מורכב מזה. יש לך לינקים ל 2 המקומות? סביר להניח שמדובר בטעות בניסוח.

אני אנסח מחדש = עובד כמו שעובד מפצל חשמל

הנה אחד - http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=13458

לשני אין אתר..

פורסם

המוצר הזה הוא לא HUB, אלא מפצל שעובד בזוגות. .יש לקנות 2 יחידות, 5 כבלי רשת. ויש צורך ב 2 נקודות פנויות ב switch - מה שאומר שזה לא מתאים עבורך.

הנה שרטוט המסביר איך זה עובד. החלק התחתון..

פורסם
  • מחבר

המוצר הזה הוא לא HUB, אלא מפצל שעובד בזוגות. .יש לקנות 2 יחידות, 5 כבלי רשת. ויש צורך ב 2 נקודות פנויות ב switch - מה שאומר שזה לא מתאים עבורך.

הנה שרטוט המסביר איך זה עובד. החלק התחתון..

OK, מהבן אדם שפגשתי בחנות הבנתי אחרת. אני אקנה SWITCH מהסיבה שאין הרבה הבדל במחיר והבנתי שזה עדיף מבחינת התנגשויות

תודה לך!

פורסם

בלי קשר להיסטוריה או השימוש - מדובר על שני סוגי ציוד שונים עם תפקידים שונים.

הם אפילו עובדים בשכבות שונות.

מסיבה לא בדיוק ברורה, אנשים חושבים שזה אותו דבר...

פורסם

עקב חוסר בידע בתחום... לא כולם עוסקים בזה, ולא את כולם זה מעניין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים