עבור לתוכן

מחפש מסך 24" ברמה של Dell U2412M עם חיבור HDMI

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סיבכתם אותי לגמרי... :\

אני כבר לא יודע מה להחליט.

מצד אחד הנתונים והמחיר למסכים הסיניים קורץ, מצד שני אני מהסס בגלל האחריות (או חוסר האחריות).

האמת שאני מעדיף ללכת על המוכר והידוע עם אחריות ושירות בארץ, זו הוצאה לא קטנה 2000 ש"ח .

בואו נישאר בארץ.. מהיצע המסכים שיש לנו פה אני אצטרך לבחור.

ואם אני אזכיר Samsung S24B370H או Samsung T27B300MA (אני כבר רואה את החצי חיוך על הפנים שלכם ומה עובר לכם בראש :) ) זה יהיה כמו להשוות BMW לפיאט בין ה-DELL ל-SAMSUNG ?

לא שאני מקובע על סמסונג, פשוט יש לי ניסיון טוב עם המסכים האלה.

פורסם

^

בהחלט אפשרות ראויה.

פורסם
  • מחבר

תודה arkadur.

עוד דעות לגבי הסמסונגים? Samsung S24B370H או Samsung T27B300MA

פורסם

זה להשוות מסך ips למסך tn (סמסונג) , אין פה מקום להשוואה.

האיכות של ה lg שגם בא עם hdmi טובה בהרבה , פשוט רמה אחרת , מהמסכי סמסונג האלה.

אם אתה חושב על ה24 של סמסונג , אז באמת שלא תרגיש את האינץ הזה , אבל אתה תרגיש את ההבדל בצבעים ובזוויות צפייה.

היתרון היחיד של פאנל tn זה המהירות רענון , אבל זה לא ממש משנה.

אני אישית לא הייתי קונה אף אחד מהמסכי סמסונג האלה , או בכלל מסך tn במחיר הזה.

כתבת שיש לך מסך 22 , אז למה אתה מחליף אותו , בגלל רזולוציה , איכות , למה?

פורסם
  • מחבר

כי אני משאיר את המסך הישן למחשב אחר וצריך מסך חדש.

ה-22" הוא של סמסונג 226BW והוא אחלה מסך מבחינת הצבעים , קצב ריענון (2ms) והזוית צפיה בסדר גמור.

אני לא מכיר משהו אחר האמת חוץ מפאנל TN והוא בסדר מבחינתי, אבל אם כבר לשדרג ולקנות עכשיו מסך חדש אז משהו טוב.. כבר אז רציתי פאנל IPS אבל היה לי יקר מדי.

אז מה עושים? :kopfpatsch::nixweiss: :nixweiss: ???

פורסם

אז אם אתה מכיר רק פאנל tn , אז אני חייב להגיד לך שמחכה לך הפתעה נעימה כשתראה מזה פאנל ips ותשווה את הצבעים והזוויות צפייה , זה פשוט עולם אחר...

אתה גם בכל מקרה תתקדם לfhd , אז אתה תראה שיפור בכל מקרה.

מה עושים??

אם אתה חושב על גודל 23 או 24 , וחשוב לך hdmi , אז הlg עדיף בהרבה על הסמסונג.

גם כתבת שאתה מתעסק בעריכת תמונות כתחביב , אז אני לא יודע באיזו רמה , אבל אם אתה רוצה להתעסק עם תמונות בצורה מתקדמת , אז אין לך מה לחפש בפאנל tn.

אני יודע שאופיס דיפו מוכרים את המסך של lg ויש להם אותו בתצוגה. אז לך תסתכל עליו , תשווה בינו לבין מסכים של סמסונג שגם יש להם בתצוגה מבחינת זוויות צפייה ואיכות הצבעים (גוונים של הצבעים , דיוק של הצבעים ועוד) , ותחזור ותגיד לי אם עדיין אתה חושב לקנות פאנל tn.

פורסם
  • מחבר

אין כמעט הבדל בין 23 ל24 מבחינת גודל , זה לא משהו שמורגש במיוחד , זה זניח.

אם אתה עובר מ22 , אז אולי כדאי לך לחשוב על 27 אינץ.

יש לך את המסך זה שעולה רק קצת יותר מ2000 :

Dell S2740L - המחיר שלו בארץ לא מוצדק , הוא עולה באמזון 300 דולר

או 24 אינץ Dell S2440L , אבל עם פאנל VA.- גם המחיר של המסך הזה לא מוצדק , הוא עולה באמזון 200 דולר.

לשני המסכים האלה אין את הארגונומיה של סדרת ultrasharp , אבל יש להם hdmi והם מסכים סבירים בסך הכל.

אני חושב שאני אלך לכיוון של 27", מה שלא אהבתי שהגדרת את ה-Dell S2740L "סביר"...

אמרת "שגודל נקודה שב27 היא תהיה יותר גדולה מה שאומר פחות חדות, ההשתקפות ב27 שזה אולי החסרון הכי גדול" - עד כמה זה מורגש,משמעותי וקריטי בשביל משחקים, תמונות וסתם עבודה עם טקסט ??

וד"א איך ה-Samsung T27B300MA ? הוא לא כזה יקר (1700-1800 ש"ח) ... קראתי ביקורות לפה ולפה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. :s05: אני מניח שזה גם פאנל TN...

פורסם

מקור אור מאחוריך ישתקף במסך, בערך כמו מסכי גלנץ' של ניידים.

פורסם
  • מחבר

אני מתעסק בעריכת תמונות כתחביב.. בוא נגיד שאם הגוון של הירוק על הדף ובמסך לא יצאו אותו הדבר בדיוק , אז לא נורא.. אני מדפיס לעיתים רחוקות תמונות ולא שולח שום דבר לדפוס מקצועי. מהבחינה הזו זה לא קריטי.

מחו"ל אני לא מתכוון לקנות מסך בכל מקרה.

מבחינת המקור אור שמשתקף, עד כזה זה באמת מפריע לעבודה אם בכלל? ושוב, מה לגבי החדות וגודל נקודה? עד כמה זה ישפיע במשחקים וטקסט?

איך ה-Samsung T27B300MA ?

אין לי עוד הרבה זמן, אני חייב לקבל החלטה בקרוב...

תודה ! :)

פורסם

ההשתקפות תלויה בסביבה שלך - אם יש לך סביבה מאד מוארת , במיוחד אור ישיר על המסך , אז זה יפריע.

אני לא חושב שזה ממש ישנה לך גודל הנקודה והחדות.

הסמסונג הוא מסך tn רגיל , אין לו שום יתרונות שאני יכול לציין.

פורסם
  • מחבר

המסך ישב על סיפריה פינתית.

יש לי אור חזק בחדר, אבל ממנורת תקרה, אין לי משהו ממול המסך.

אחרי הביקורת שקראתי

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_s2740l.htm

אני די מהסס לגבי השימוש במסך למשחקים, מה גם שזה מסך glossy ויש השתקפות כמו שכבר ציינתם פה...

אוףףף! :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

The large screen size and 1920 x 1080 resolution make this a decent option for gaming and multimedia uses as well, without the pressure on a graphics card to reach ultra-high resolutions or the need for the screen to scale the resolution for you. The added size certainly make it an attractive option for these kind of uses compared with a smaller screen, even though the resolution remains the same.

ציטוט מהביקורת , אז...

פורסם

אם יש לך תאורת תקרה, אין לך שום בעיה. אני עובד כרגע מול מסך כזה במקום גדול ומואר מאוד ואין שום השתקפות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא תצוגה של המסך הזה (U2740) בשומקום :(

למישהו יש מושג איפה אני יכול לראות אותו? איזור חיפה קריות בעיקר, אבל אם אין ברירה נגיע גם יותר רחוק :)

תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה :jump:

מישהו ???

תודה. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים