פורסם 2013 באפריל 912 שנים אני צריך שירטוט של הפינים של הספק מודולי החדש שלי את רוב החיבורים שהייתי צריך לשנות בחוטים המוסלבים חיברתי (עברתי חוט חוט עם רב מודד מהצמה מקורית והעתקתי לצמה המקוסטמתאבל יש 2 חוטים שאני לא בטוח לגביהם..עדי אולי אתה ? ;D זה בהחלט אפשרי. אם אתה צריך עזרה, תפתח אשכול בפורום מודינג ואנסה להשיג לך את ה pin-out.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים בחוטים הכללייים זה סתם 5V/12V לא אמורה להיות לך בעיהבחוטים "המיוחדים" של הלוח יש ככה :חוט +5vs (בצבעים רגילים סגול) - מביא מתח 5v standby בלוח. בתוך הספק תחפש את המעגל של ה standby (שנאי קטן יותר, דיודה, אוליי סליל, וקבל של 6.3v 1000uf או משהוא דומה) החוט אמור להיות מחובר מה + של הקבל הזהחוט ps_on (בצבעים רגילים ירוק) - מקבל פקודה של הדלקת הספק. בתוך הספק אמור ללכת לציפ או לרכיבים קטנים במעגל בקרה ויול להיות נגד שמחבר אותו אם ה +5vs. תנסה לחבר חשמל לספק, בזמן שהספק מכיבה (ורק מקבל חשמל) תמדוד את המתח ל כל החוטים. ה ps_on אמור להיות משהוא כמו +5v כי הוא מקבל מתח מה 5vs דרך הנגד הזה (או דרך נגד פנימי בציפ בקרה), כלומר יש לך את ה 5vs וחוט 1 נוסף שנמצא תחת 5v. אם יש 5v על יות מ 2 חוטים תנסה לקצר לאדמה את החוטים הלא ידועים (אל תקצר את ה +5vs עצמו) - קיצור ה ps_on לאדמה יגרום להדלקת הספק בעוצמה מלאה, חוטים אחרים לאחוט pwr good (בצבעים רגילים אפור) - מדווח שהספק "עלה" וניתן להתחיל לעשות BOOT. בתוך הספק מחובר לציפ או לרכיבים קטנים במעגל בקרה. אמור להיות כ 3-5v ולדעתי רק כשהספק מופעל לגמרי ולא ב stand byחוט 3.3v sense (אין צבע קבוע, לפעמים כתום או חום) - יש רק בחלק מהספקים, אם קיים הוא בדרך כלל מגיע למעגל קטן אם TL431 (נראה כמו טרנזיסטור קטן אבל הוא לא) ששולט על המוספט הגדול שמייצר 3.3V. החוט הזה אמור להיות מחובר לאותו פין אם 1 מהחוטים הרגילים של 3.3v בחיבור של הלוחחוט 5v sense (אין צבע קבוע, לפעמים לבן, ורוד, אדום וכו) - בגדול דומה ל 3.3v sens אבל אם 5v. נדיר שיש אותו, ברוב הספקים איןחוט -12v (בצבעים רגילים כחול) - מביא -12v ללוח. תסתכל איזה חוט מגיע מהמינוס של קבל של כ 1000uF 16v בתוך הספק או כשהספק מועל תמדוד באיזה חוט יש -12vבחיבור של הלוח אמור להיות גם חור ריק (בלי פין) איפה שבספקים ישנים היה -5v. (אם הספק שלך ממש ישן יתכן שיש לך את החוט הזה, חוט לבן. הזיהוי שלו לפי זה שהוא מגיע ל - של קבל של 6.3-10v או לפי מדידת המתח עליו)ואז תסדר אותם בחיבור של הלוח :
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר א : אין צבעים בצמה המקורית..כולם שחורים..ב : אני צריך את הצד השני של חיבור המודולרי בספק.. לדעת מה הוא מוציא
פורסם 2013 באפריל 912 שנים אתה יכול לבדוק מה ל חוט מחיבור של הלוח מעביר,לפי זה אתה יודע מה התפקיד של כל חוטבספק יכול להיות שיהיה כתוב על המעגל (בפנים) לייד כל נקודה מה היא. אם לא אז תבדוק את הנקודות במעגל של הספק לפי מה שכתבתי לכומר תבדוק למה זה מחובר, מה המתח שיש עליה וכו לפי זה תוכל לזהות מה התפקיד שלה
פורסם 2013 באפריל 1012 שנים מחבר בקונקטור של PCIEX יש את ה2 פינים הנוספים..אני מחבר לשם מינוס?זה משנה איזה מינוס ? ( כי זה מה שלא מצאתי )
פורסם 2013 באפריל 1012 שנים לא באמת משנה, אבל נניח של אותו ספק שנותן את המתח ל PCIE הזה בכלליפשוט בין 2 הספקים תעשה חיבור טוב במינוסים (תשתמש אם המינוסים שלא מנוצלים מ 2 הספקים), שיהיה 5-10 חוטים ככה
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר זה מינוס של 5V או 12?(כי הסתכלתי המתאם של מולוקס לPCIEX בשבלי להבין את החיבור הזה)אז שמה לפינים מסויימים לוקחים מהמינוס השחור שליד ה5Vהאם זה משנה?
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים כל החוטים השחורים הולכים לאותו מינוס אז לא משנהאל תפצל את הכול מחוט 1, מהצד של הספק תשתמש לפחות אם 3 חוטים ל + ו 3 ל - לכל כרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.