עבור לתוכן

התלבטות בין GTX 680 DCU II ו VAPOR X 7970 GHZ

Featured Replies

פורסם

ממה לא עיוור בקשר לmsi, הכרטיס הראשון שלי נקנה במקרה, היה מבצע

באייבורי לפני 10 חודשים בערך לדגם הרפרנס ב1999 שקל.

החלטתי שאני ניגש לקנות, הגעתי וביקשתי לראות את הכרטיס, המוכר הוציא אותו ופתאום אני רואה כרטיס בצבע אחר,

נראה קצת אחרת, אמר לי המוכר זה מה יש והחלטתי לקחת, אמרתי בטח צבע אחר משהו...

הגעתי הביתה ולהפתעתי גיליתי שזו גרסת oc והיא עולה במקומות אחרים 2890.

מסתבר שאייבורי טעו והמזל שלי שנסגרתי הח ה7970 הכי זול שמצאתי.

אחרי זה קניתי ספייר dual x בגלל המכירה הקבוצתית ובגלל ביקורת שראיתי עליו של אחד מחברי הפורום, מה שהכריע זה המחיר.

שיחקתי איתו וראיתי שהכרטיס אוברקלוקר לא טוב, כמו של רוב חברי הקניה הקבוצתית שקנו פה.

החלטתי ללכת על הברק של msi שפינטזתי עליו כבר, המחיר שלו ירד והוא נתן לי פתרון לבעיה שלי בeyefinity של קריעת תמונה על שלושה מסכים.

אחת ההמלצות היא להשתמש בחיבורי dp לכל המסכים והוא היחיד עם 4 dp.

חוץ מזה הוא אוברקלוקר טוב(גיליתי אתמול).

לא ראית שרשמתי שהלייטנינג שלי asic 65?

הקישור שהבאת מפנה ל2300 עמודים של חפירות על חברה שהזמינו 7970.

אני דרך האייפון לכן לא קראתי את הכתוב בקישור שלך..

פורסם

הם אוברקלוקרים מעולים, וככה גם הרבה כרטיסי הרפרנס. עם כל החברות המצב הוא כזה, וזה רק מראה לך איזה מעבד מעולה יש לamd כאן. ספיר הם לא שונים, למרות שכמו שרשמתי למעלה, יש להם בעיה עם כרטיסי 7870 שגורמים למסכים שחורים (בגלל חלקים ירודים - בעיה שכבר תוקנה כביכול).

תסתכל על העמוד הראשון בשביל טבלה נרחבת למדי.

עריכה שניה: ראיתי את ה-asic שלך, ותראה כמה מתח אתה צריך בשביל להגיע ל-1250 בליבה. עם asic גבוה יותר היית צריך פחות (במידה והליבה בכלל היתה עומדת בזה.

פורסם

לפי הבנתי, הקשר בין ASIC לפוטנציאל אוברקלוק הוא עקיף ולא ישיר.

יכול להיות שכרטיס X עם ASIC נמוך יגיע לתוצאות OC גבוהות מאשר כרטיס Y עם ASIC גבוה, ולהיפך.

אולם סטטיסטית (ממוצע OC למדגם כרטיסים) יתכן ונראה את השפעת ה-ASIC על התוצאה

פורסם

לפי הבנתי, הקשר בין ASIC לפוטנציאל אוברקלוק הוא עקיף ולא ישיר.

יכול להיות שכרטיס X עם ASIC נמוך יגיע לתוצאות OC גבוהות מאשר כרטיס Y עם ASIC גבוה, ולהיפך.

אולם סטטיסטית (ממוצע OC למדגם כרטיסים) יתכן ונראה את השפעת ה-ASIC על התוצאה

רמת asic משפיעה באופן ישיר על המתחים שצריך כדי להגיע לאוברקלוק מסוים. תקרת ההאוברקלוק תלויה בד"כ בסיליקון עצמו. כשמערבבים ביניהם מקבלים תוצאות כמו שאמרת.

בעמוד הראשון בקישור שהבאתי יש טבלה של אנשים עם 7900 שמפרטת אוברקלוק, קירור ואיכות asic. יש שם גם יצרניות בטבלה, אבל לא ראיתי בשום מקום אוסף כזה גדול של נתונים בדף אחד.

פורסם

חזרתי הביתה ישר ל-OC :

http://www.3dmark.com/3dm11/6366418

היד עוד נטויה..

דרך אגב יש לי שני מאווררים 120 שזורקים אוויר על הכרטיס, לקחתי עוף קפוא ועם וונטה חיצונית על העוף

הזרמתי אוויר קר לעבר המאווררים של ה-120 חחחחח....

בחורף יהיה יותר קל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האמת לא התכבנתי לעשות OC מפציץ ,כי בחיים שלי לא עשיתיOC מה הפחד לעבד אחריות.

פורסם

מצטער לקטוע פה את הדיון הסוער, אבל אם כבר ההתלבטות בין הדואל X ללייטנינג, איפה ניתן לקנות את הלייטנינג בארץ?

פעם הוא נמכר ב-KSP אבל הוא כבר לא שם.

אני גם בונה מחשב לחבר ומתלבט בין הספיר (2050 ש"ח) לבין "משהו אחר" בגלל ששמעתי דברים לא משהו על הספיירים.

אני עושה לו "פקטורי OC" משלי, אז ליכולת ה-OC יש חשיבות וכך גם לרמת הרעש.

הלייטנינג נראה באמת מעולה, איפה ניתן לרוכשו?

פורסם

מזמן רציתי להעלות את התמונות הללו:

פורסם

רוב הכרטיסים היום מגיעים עם נעילת מתח, והברק 7970 העדכני הוא אחד מהם (הבוסט אדישן). מי שרוצה אוברקלוק צריך למצוא כרטיס לא נעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים