פורסם 2013 באפריל 712 שנים היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...
פורסם 2013 באפריל 712 שנים אני משתמש ב-RAMDISK PLUS הגדרתי את ה-PF שיהיה בכונן החדש והרגשתי שיפור ( אולי בגלל שאני עדיין עם XP : )
פורסם 2013 באפריל 712 שנים מחבר אני לא יודע... מה באמת אני יכול לשים שם כדי להרגיש שיפור? נגיד בגלישה...
פורסם 2013 באפריל 812 שנים לא הייתי ממליץ למחשב שמיועד גם לגיימינג להקצות שטח כלשהו מתוך 8GB סה"כ ל-RAMDISK. אני חושב שזה משהו שצריך להיות שמור לבעלי 16GB ומעלה. ישנם משחקי מחשב מאוד חזיריים כדוגמאת BF3 שלא ירחמו על 4GB בלבד שמוקצים למערכת. בשימוש של 32GB מערכת אני עושה הארדקור RAM קאשינג. הכל שם. פייג', קאשים מכל הסוגים. יש לי כפתור מהיר שמשחרר לי RAM בסטנדביי בגלל שימוש כל כך אינטנסיבי בקאש שלו, אני מוצא את עצמי בעריכות ופריסות כיווצים מבצע 2-3 חילוצי זיכרון אחרי שהכל נסתם.
פורסם 2013 באפריל 812 שנים הוא עובד עם מערכת 32 ביטיש לו גישה רק ל4 ג'יגה הראשונים, ה4 ג'יגה השניים הם ליופי בלבד.כלומר גם ramdisk הוא יכול להקצות רק מתוך ה4 הראשונים...
פורסם 2013 באפריל 812 שנים מחבר מהתשובה שלך אני מבין שאני בכ"מ חייב לעבור ל64... תודה לכולם- אני אעבור ואז נראה לאיפה אני מתקדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.