פורסם 2013 באפריל 612 שנים יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובובאבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי)היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון)אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות:האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה)יש דגמים ספציפיים?אם אתם לא ממליצים על לייזראז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר)צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?)אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם יש מוצרים מומלצים אבל יש רק מקלדות מכניות חח)בתודהאלי.
פורסם 2013 באפריל 812 שנים מדפסת לייזר מומלצת בעיקר להדפסות שחור לבן. אם יש לך צורך בצבע, עדיף מדפסת הזרקת דיו.Brother MFC430 היא מדפסת משולבת הזרקת דיו טובה, אפשר גם ללכת על HP 4500.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר ה Brother MFC430 היא יותר מומלץ ההHP שרשמת פה? או שעדיף את הHP?הBrother MFC430 היא עם דיו צבעוני 1 או שכמו שהולך בהרבה מדפסות שלהם הדיו מחולק לצבעים? (שזה די חיסרון )תודה רבהאלי.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים אני הייתי קונה את ה-Brother. לשתי המדפסות יש מיכלי צבע נפרדים. לדעתי זה דווקא יתרון ולא חסרון. אם יש לך מיכל אחד לצבע ואחד מהצבעים נגמר, הלך המיכל וצריך להחליף אותו.לכן עדיף לעבוד עם מיכלי צבע נפרדים - כאשר נגמר צבע אחד, לא צריך להחליף את יתר הצבעים אלא רק את הצבע שנגמר.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר אני דווקא פחות אוהב את הרעיון הזהיש לך אולי המלצה על דגמים מומלצים כיום אבל עם דיו צבעוני 1? בעל קיבולת ראש דיו גדולה?תודה רבה!!אלי.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים אלו באמת שני המדפסות המומלצת, ובעוד שגם לדעתי מחסניות צבעיוניות נפרדות זה דבר עדיף, אם אתה לא רוצה את זה אז לך על הHP שניתנה פה, יש לה מחסנית דיו בודדת.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים אכן טעיתי קודם ול-HP 4500 יש רק שני ראשי דיו - ראש שחור אחד וראש צבע אחד. אז אם אתה מעדיף ראש צבע בודד, לך על ה-HP 4500.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.