עבור לתוכן

איך הם יודעים איפה אני? (פרוקסי וכד')

Featured Replies

פורסם

הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield.

הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה.

אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?

פורסם

ניקית cookies?

פורסם
  • מחבר

מקודם לא(בדיוק חשבתי על זה אחרי הפוסט הראשון) - מחקתי, לא עזר.

ואז סימנתי בפיירפוקס שגם ימחק "Offline site data" והגוגל פליי אכן חשב שאני אמריקאי.

אממה - אמזון עדיין לא משחק יפה. איך לעזאזל הוא יודע?!

פורסם

מה לגבי דברים כגון location sharing, הכל מכובה?

פורסם
  • מחבר

אני בפיירפוקס, ואני מניח שאמזון ימצאו את המיקום שלי בכל מקרה... אין לי בעיה שהם ימצאו את מיקומי, אני רק רוצה שהם יטעו בו :(

פורסם

בסדר גם בפיירפוקס יש פיצ'ר דומה.

אגב באמאזון יכול להיות הם פשוט מניחים שהמיקום שלך זהה למדינת המקור של כרטיס האשראי שלך (אם יש להם את הפרטים).

בסופו של דבר יש 4 אמצעים:

1 - כתובת IP

2 - עוגיות + פרטי user agent שונים כגון גרסת דפדפן, extensions, וכדומה שיכולים ליצור חתימה יחודית.

3 - location sharing

4 - פרטים מזהים שמסרת

פורסם

לא יעזור לך לשנות ip גוגל ואמזון מזהים את המיקום שלך לא לפי כתובת ip שלך בזמן התחברות אלא לפי המיקום של המכשיר אנדאויד שלך

ולפי המיקום של הפעילות של שם המשתמש שלך.

גוגל זה חברה מאוד מסוכנת והיא יודע המון עליך (יותר ממיקום מדוייק שלך) כאשר אתה משתמש באנדרויד הם יודעים איפה אתה בדיוק רב.

כאשר אתה עושים חיפוש בעברית הם יודעים שאתה מישראל, כאשר אתה כותב מיילים בעברית הם יודעים שאתה כנראה מישראל. יש להם

מאגר מידע ענקי של פעילות שלך ולפי זה הם מסיקים פרטים עליך ולא לפי דבר אחר שקל לזייף כמו ip.

לאמזון יש פחות כלים לעשות מעקב אחריך אבל גם הם פועלים באותה השיטה, הם אוספים המון מידע עליך ומזה מנסים להבין מי אתה ומה אתה.

בקיצור החברות האלה מאוד מאוד מסוכנות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים