פורסם 2013 באפריל 512 שנים הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת...בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWNלא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ...עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים מחבר הוא לא אמר לעשות בcmd זה הצליח תודה אבל מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים תכתוב את הפקודה בקובץ טקסט עם סיומת CMD.ותוכל להריץ אותה בלחיצת אייקון.זה לא פותר את הבעיה, אבל זה עוקף אותה בצורה מאוד נוחה לשימוש.כדי לפתור את הבעיה ממש, צריך לבדוק מה בדיוק מעקב את תהליך הכיבוי.אולי מישהו אחר יכול להסביר לך איך לעשות זאת.הזיכרון שלי בנושא לא מספיק חד.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים אכןלא הצעתי לפתור את הבעיה אלא להתחמק (באלגנטיות)תשמור את זה כקובץ אצווה... אגב - בחלונות 8 הכיבוי כל כך מעצבן ששם ממש צריך את זה
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים יכול להיות איזה עדכון פגום שתוקע את התהליך. תנסה לרוקן את ה-cache של ה-windows update.
פורסם 2013 באפריל 1312 שנים מחבר אהבתי את הרעיון כקובץ זה יעיל בלי קשר לבעיה ... ונשמע הגיוני שזה עדכון באנת הייתה לי קריסה אחת בזמן התקנה של עדכוניםומאז אפשר להגיד שהתחיל כל הבלאגן... אני יחפש את הניקוי קאטצ ' ואני יגיד לכם אם זה עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.