עבור לתוכן

הרב של צפת מציע פתרון לבעיה של ערבים....

Featured Replies

פורסם

הרב שמואל אליהו, רבה הראשי של צפת ובנו של הראשון לציון הרב מרדכי אליהו, מציע "תוכנית אלטרנטיבית" להתנתקות מהפלסטינים, שכוללת בעיקר טרנספר, או כפי שהוא מכנה זאת - "טרנספר מרצון".

הרב אליהו הסביר ל-ynet את תוכניתו: "צריך לקחת את המיליארדים המושקעים בבניית הגדר ולהשקיע בשכנוע משפחות פלסטיניות להגר מהשטחים. הפלאח הפשוט, בשביל החושה שלו, ניתן לו דירה אמיתית, שטח אדמה ברוסיה המוסלמית, מה אכפת לו? פה הוא עובר מחסומים, השפלות, כדורים טועים, מה יש לו פה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2870784,00.html

פורסם

סבבה, רק איפה זה רוסיה המוסלמית?

פורסם
  • מחבר

כאילו שחסרים מתאבדים ברוסיה......

::)

פורסם

סבבה, רק איפה זה רוסיה המוסלמית?

ליד גרוזיה העגולה? :-\

פורסם

מימין לפקיסטאן הנוצרית :P

למה שהמוסלמי יעבור? במיוחד לרוסיה? בגלל שהציעו לו דירה? אני לא חושב שהרב הזה הבין את המצב בארץ.

פורסם

מענין אם הרוסים יתייחסו אליהם ברחמים כמו שאנחנו מתייחסים לאוכלוסיה נפשעת ובוגדנית.

מענין אותי בגלל אייך הרוסים יגיבו לפשע שבוצע נגדם הבוקר.

הייתם מאמינים שיש מטורפים שמנמקים את פשע הגדר בכך שהוא חוסם את מרחב הראיה של הפלסטינים?

הא כן וכמובן, הקלישאה הכי אינטלקטואלית ומוסרית שהם יכולים להמציא זה: "פשע בל ישוער שמונעים מהם להלך בחופשיות מהשטח הפלסטיני לתחומי מדינת ישראל לביקור משפחות."(משהו בסגנון.)

תקראו את ידיעות אחרונות(לא כל העיתון!) רק המוסף לשבת, שגם הוא נגוע בטיפשות מדהימה, אבל מספק חומר קריאה מענין.

לדעתי הרב עושה חסד איתם, התוכנית שלו חלשה וכנועה מידי. תוכנית של שטחים תמורת שטחים יעילה הרבה הרבה יותר.

פורסם

אני בעד! שימו אותם היכנשהו באמצע כיכר במוסקווה וגלוחי הראש כבר יתנו להם טיפול דה-לוקס כמו שאנחנו היינו צריכים לתת להם ממזמן!!!

http://www.dawn.com/2001/11/19/top17.htm

פורסם

בעד!

פורסם

אולי נשגר אותם לאיזור גטו וורשה וזהו? בחיי... איך רואים שהרבנים לא קשורים למה שקורה ביום יום בארץ.....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי אתם צריכים להתחיל להרגע איך אתם יכולים להעלות נושאים כמו גטו ותאי גזים בדיון כזה ובכלל אתם מדברים פה אפילו שזה בציניות על השמדת עם שזה מה שניסו לעשות לנו בשואה אז תערכו את ההודעות שלכם אומנם חלק מהפלסטינאים ואני מדגיש את זה פלסטינאים לא ערבים עושים פעולות טרור והורגים בנו אבל אם תסתכלו על זה טוב תראו שרוב רובה של האוכלסייה רוצה בשלום וממש מתחננת שיתנו לה להכנס לעבוד פה אפילו בשביל 50 שקל ליום אבל היא נפגעת מאוירגוני הטרור, נכון שגם עליהם יש אשמה גדולה בכך שהם לא עושים כלום כדי למנוע זאת ונכון שכול הפעולות שצה"ל נוקט הם נכונות לפי דעתי כמובן והגדר נחוצה אבל לדבר על נושאים כאלה זה לא בדיוק מה שאמור לצאת מפיו של אדם ובמיוחד אחד כמונו היהודים.

ובקשר לדיון אני לא הייתי שולח אותם לרוסיה כי גם זה אשמדת עם הרוסים הם לא בדיוק אלה ששמים ז**ן על מה שאירופים אומרים הם מחסלים טרוריסטים בלי למצמץ בכלל וזה דבר שאני מאוד אוהב אצל הרוסים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים