עבור לתוכן

רשת אלחוטית לא עובדת בנייד של Dell

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים.

יש לי מחשב נייד בן 5 שנים של דל, דגם inspirion 1525 (אני חושב שזה הדגם לא לידו כרגע).

לפני כשבוע שדרגתי את האינטרנט בבית ל-10MB. החלפתי את המודם של בזק לאחד חדש d-link u2500. הראוטר הוא חדש גם של tplink.

עבד כמה ימים מצויין ופתאום אתמול הנורית של ה internet הפסיקה לעבוד במודם.

דיברתי עם השירות של בזק.

בדקתי מולם כל מה שאמרו (כיבוי והדלקה, חיבור של המודם ישירות למחשב עם חייגן, בדיקת פינג שרשם שאין חיבור. ועוד ועוד...),לבסוף אמרו לי שכנראה מדובר בתקלה בכרטיס רשת במחשב הנייד. עשיתי עדכון לדריברים, הפסקתי והפעלתי את החיבורים במחשב.

באמת ניסיתי להתחבר מהנייד לשיתוף רשת מהאייפון (אלחוטי) וגם לא עבד. מזהה את הרשת אך אין אינטרנט.

שחיברתי את האייפון לנייד עם הכבל USB האינטרנט עובד מצויין.

השאלות שלי הן:

1. האם מנסיונכם והתיאור שפירטתי באמת מדובר בתקלת כרטיס רשת בנייד?

2. האם אפשר להחליף כרטיס רשת לנייד? ואם כן אשמח לקבל תווך מחירים לכרטיס רשת כזה (משהו סטנדרטי ופשוט)

פורסם

אני ממש לא מצליח להבין איך כרטיס רשת תקול בנייד יכול להשפיע על נורית הinternet במודם. וגם לא ברור לי עד הסוף המצב מהתיאור שלך.

כשחיברת את המודם ישירות למחשב עם כבל - עבד?

האייפון מצליח לגלוש דרך הראוטר?

המחשב הנייד מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר אך לא גולש, או שלא מחובר בכלל?

פורסם
  • מחבר

היי QttP, תודה על התגובה המהירה.

אני אענה על השאלות:

ש: כשחיברת את המודם ישירות למחשב עם כבל - עבד?

ת: לא עובד. ניסינו להגדיר חייגן בזמן שהמודם מחובר עם כבל רשת לנייד ללא הצלחה.

ש: האייפון מצליח לגלוש דרך הראוטר?

ת: לא מצליח. אבל שאני מחבר את האייפון עם כבל USB ישירות לנייד זה גולש דרכו.

ש: המחשב הנייד מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר אך לא גולש, או שלא מחובר בכלל?

ת: שהמודם מחובר לראוטר, המחשב הנייד מזהה רשת אלחוטית ומתחבר אלייה. אך לא מצליח לגלוש (הציור של כדור הארץ בצבע אפור).

הנציגים של בזק אמרו לי שהנורית של האינטרנט במודם שלא עובדת קשורה לציוד עצמו ולא לתשתית שלהם.

פורסם

תתקשר שוב ותקווה ליפול על נציג נורמלי הפעם.

פורסם

מסכים. אכן הנציג צריך להיות אידיוט מוחלט (או שאתה ממש לא הבנת אותו), כדי להניח במצב שתיארת שזה איכשהו קשור דווקא לכרטיס האלחוטי של הנייד שלך.

זה או בעיית תשתית, או מודם תקול. בכל מקרה מדובר בציוד שלהם, לא שלך, וזו בעיה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים