פורסם 2013 באפריל 1412 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי עם זה, לא ממש יודע מה לרשום בחיפוש מה זה למשל: http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm אלו סוגי פרופילים שונים, אני פשוט קובע את הערכים שרשומים?
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים מחבר תודה אני אנסה את זה, פשוט הגדרתי וכיילתי ומשום מה זה התאפס לי כמה פעמים, כבר מעצבן משהו..
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים אם כבר מדברים על המסך הזה..לחבר יש בעיות איתו שכל כמה זמן..די רנדומלי המסך פתאום נהיה שחור ואז חוזר (ויש את הסאונד של ניתוק וחיבור רכיב למחשב) או שהמסך קופץ לרגע והחלונות שהיו פתוחים לחצי מסך מאבדים את הגודל שלהם.המסך מחובר בDVI-DVI, הכרטיס הוא 7800 של נוידיה וללא בעיות התחממות והדריבר עודכן לחדש ביותר.מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים מחבר קראתי איפה שהוא שאנשים לא דחפו את הכבל חשמל(קומקום) כמו שצריך לתוך השקע בגב המסך,תבדוק אולי בעיית מגעים, אחרת זו נשמעת כמו בעיית מסך, דברו עם dell ותכינו את מספר ההזמנה שרשום על הקרטון O.N.
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים הכבל דחוף טובהעניין הוא שיש מצבים שבהם אתה ממש שומע את הצליל של חומרה מנותקת של הווינדוס ואז חומרה מחוברת(כמו שיש בUSB למשל).מה זה המספר ON הזה? אני לא בדיוק מוצא אותו..(יש לי פה את הקופסה)
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים מחבר ישנה מדבקה על הקרטון ומספר מודפס עליה, המספר מתחיל בספרות 272.. יום חמישי קניתי עוד מסך כזה וביקשתי באייבורי שירשמו אצלייהם במחשב תחת התשלום שלי את מספר ההזמנה, כדי שאם במקרה אאבד את הקרטון יהיה לי איך לממש אחריות. ללא המספר הזה אתה יכול פשוט לתפוס בלמפה Or2000 אני מהצהריים בעבודה ככה שגם את האפשרות הקודמת לא ניסיתי, איזו עוד אופציה יש לך?
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים אתה מתכוון לORDER NO ? על המדבקה הגדולה עם הלוגו של DELL ?נראה לי ממש הזוי שלא יכבדו אחריות בגלל שלא שמרת מספר הזמנהבכל מקרה מחר אדבר איתם
פורסם 2013 באפריל 1412 שנים מחבר זו ההגדרה הכי מתאימה לי שמצאתי, אני אוהב בהירות גבוהה:Picture preset: Custom Color Brightness 85 Contrast 75 Sharpness: 50 Gamma PC Aspect ratio: Wide 16:9 R 97 G 89 B 100חוץ מזה לא הגדרתי שום פרופיל.אור דרך אגב ניסיתי את הפרופיל שהצעת, הבעיה בו שהלבן יותר מדי צהוב ואני אוהב אותו נוטה לכחול, אני אוהב שהכחול ממש כחול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.